Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nettbutikk > Matvarer > Snacks > Way Better Snacks Sprouted Nacho Cheese Tortilla Chips

Way Better Snacks Sprouted Nacho Cheese Tortilla Chips

Way Better Snacks (USA)

156 g

kr 50,00

Antall:

Way Better Snacks er en nyutviklet, økologisk serie fra USA, med utstrakt brukt av spirede ingredienser. Dette gjør at disse tortilla chipsene er mye mer næringsrike og lettere å fordøye, med høy andel av nyttige enzymer, vitaminer og mineraler i tillegg til gunstige antioksidanter, planteproteiner og essensielle fettsyrer. Det beste av alt: de smaker utrolig godt også.

 

Way Better Snacks Sprouted Nacho Cheese Tortilla Chips er en sunnere snacks, som blant annet inneholder spiret quinoa, chiafrø og linfrø. Nacho-osten gir chipsene den riktige tex-mex smaken som gjør dem perfekte som tilbehør til taco og andre meksikansk-inspirerte middagsretter. Dessuten er de naturligvis også herlige å spise alene som snacks.

Disse tortilla chipsene er helt naturlige, sertifisert glutenfrie og GMO-frie.

 

Innhold:

Mais (GMO-fri) malt på steinkvern, solsikkeolje, spiret quinoa, spirede chia-frø, spirede linfrø, nacho-ost – dvs. cheddar ost (pasteurisert melk, salt, enzymer), fettfri melk, salt, dinatriumfosfat, havsalt, rårørsukker, løk, destillert eddik, hvitløk, gjærekstrakt, sitronsyre, paprika, svart pepper, rød chilipepper.

 

OBS: Allergi-advarsel:

Inneholder melk.

 

Anbefales ikke i starten av en candida-diett (inneholder rårørsukker og gjærekstrakt).

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Ole Johan ( Oslo)

Var på utkikk etter noe som kunne forbedre smaken på vannet og samtidig få vannet kjøligere. Fant en kombinert vannrenser og vannkjøler her og bestilte på mandag. Fikk melding om ankommet Servicepakke allerede på onsdag. Lynrask service! Dessuten: veldig fornøyd med denne lille maskinen, enkel i bruk og gir veldig godt vann - vi bruker nå dette vannet til alt, både som drikkevann, til kaffe og te og til å koke maten i.

Flere kundeerfaringer