Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nettbutikk > Matvarer > Søtningsmidler... > FiberSirup Clear

FiberSirup Clear

Funksjonell Mat (Norge)

450 g

kr 69,00

Antall:

FiberSirup er en sunnere erstatning for sirup og honning. FiberSirup lages av et prebiotisk plantefiber som heter isomalto-oligosakkarid og som både smaker søtt og gjør godt for hele kroppen.

 

FiberSirup Clear er en allsidig ingrediens i baking og matlaging. FiberSirup Clear er en klar sirup som gir en god søtsmak (60% så søt som vanlig sukker). Den søter baksten og kan for eksempel gi kjeks en myk kjerne og en sprø utside. Framfor alt er FiberSirup Clear et vidundermiddel i hjemmelagde energibarer, siden den både gir barene søtning, perfekt myk konsistens og en solid dose med kostfiber.

 

 

Innhold:

Isomalto-oligosakkarider (IMO).

 

Næringsinnhold per 100 gram:

Energi 160 kcal / 669 kJ

Fett 0 g

Karbohydrater 5 g

- hvorav sukkerarter 5 g

Kostfiber 70 g

Protein 0 g

Salt 0,1 g (naturlig innhold, ikke tilsatt)

 

Kan virke lakserende ved stort inntak.

Anbefalt maksimalt daglig inntak: 45 g

 

 

Innhold av sukkerarter per 100 gram sammenliknet med noen andre søtningsmidler:

FiberSirup Clear 5 g

FiberSirup Gold  6 g

Yaconsirup            33 g

Lønnesirup            68 g

Agavesirup            71 g

Honning            82 g

 

 

Hva er egentlig isomalto-oligosakkarid?

Isomalto-oligosakkarid er et prebiotisk plantefiber som finnes naturlig i matvarer som honning, miso, soyasaus og sake. Det smaker søtt, men oppfører seg som fiber i kroppen. Istedenfor å øke blodsukkeret, som vanlig sirup gjør, blir isomalto-oligosakkarider mat for de ”snille” bakteriene i fordøyelsessystemet. Det kalles derfor et prebiotisk fiber.

I kroppen finnes det flere bakterier enn celler, og bakteriene gjør en viktig jobb. Ved å spise prebiotiske fibre stimuleres de gode bakteriene som har viktige oppgaver i kroppen, samtidig som de dårlige bakteriene blir undertrykket.

Alle typer fiber kan ved større inntak gi midlertidig fordøyelsesubehag, som luft i magen og løs mage – men IMO-fiber har vist seg å være av den typen som gir minst av denne typen problemer.

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Ole Johan ( Oslo)

Var på utkikk etter noe som kunne forbedre smaken på vannet og samtidig få vannet kjøligere. Fant en kombinert vannrenser og vannkjøler her og bestilte på mandag. Fikk melding om ankommet Servicepakke allerede på onsdag. Lynrask service! Dessuten: veldig fornøyd med denne lille maskinen, enkel i bruk og gir veldig godt vann - vi bruker nå dette vannet til alt, både som drikkevann, til kaffe og te og til å koke maten i.

Flere kundeerfaringer