Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nettbutikk > Matvarer > Søtningsmidler... > Sukrin Gold 500 g

Sukrin Gold 500 g

Funksjonell Mat (Norge)

500 g

kr 79,00

Antall:

Et gyllent Sukrin sukker med rund og fyldig søtsmak, et flott alternativ til tradisjonelt brunt sukker. Sukrin Gold er satt sammen av flere naturlige søtstoffer, noe som gir en rik smak og samme søtningsgrad som vanlig brunt sukker.

 

 

Hvis du vil ta vare på helsen din, og samtidig vil ha en fyldig søtsmak, er Sukrin Gold et naturlig alternativ. Det har en lekker, gyllen farge, veldig få kalorier, og passer perfekt til å strø over grøten, frokostblandingen, bær, yoghurt og ha i kaffe, te, desserter og alle andre steder der du vil ha en rund og fyldig søtsmak.

 

 

Fordeler med Sukrin Gold:

- Samme søtningsgrad som vanlig brunt sukker

- Mindre enn 1 kalori per teskje (5 gram)

- Utrolig lav GI: GI = 1

- Naturlig opprinnelse, naturlig framstilling

 

 

Innhold:

Sukrin (erythritol), Tagatose, glyserol, maltekstrakt (glutenfri), steviolglykosider.

 

OBS: Sukrin Gold kan virke avførende ved stort inntak.

 

 

Næringsinnhold per 100 gram:

Energi 63 kJ / 15 kcal

Fett 0 g

Karbohydrater 99,2 g

- herav sukkerarter 2,9 g

- herav polyoler 96,4 *

Kostfiber 0 g

Protein 0 g

Salt 0 g

 

 

* karbohydrater som IKKE påvirker blodsukkeret

 

 

 

Hva er egentlig sukkeralkoholer?

Sukkeralkoholer – kalles også for polyoler – er en gruppe stoffer som opptrer i naturen. Kjemisk sett har de likheter med både sukker og alkohol – men på tross av navnet er de ingen av delene. Du blir altså ikke full av å innta et produkt som inneholder sukkeralkohol.

Litt om de forskjellige naturlige søtstoffene i Sukrin Gold:

 

Sukrin

Sukrin lages gjennom en fermentering av druesukker. En naturlig bakteriekultur blir tilsatt til glukose, som da blir omdannet til sukkeralkoholet erythritol. Dette er den samme prosessen som brukes for å framstille ost, yoghurt og vin – og den er dermed helt naturlig.

 

Tagatose

Tagatose er helt naturlig og finnes i blant annet epler, appelsiner og ananas. Det blir utvunnet av laktose, som finnes i meieriprodukter. Det endelige produktet inneholder imidlertid ingen spor av laktose og er derfor 100% laktosefritt.

 

Maltekstrakt

Maltekstrakt er laget av bygg, i en prosess som blant annet spalter stivelsen i kornet til en sukkerart (maltose). Den ferdige ekstrakten har et såpass lavt innhold av gluten (kun 5 mg/per) at det også er garantert trygt for deg som har cøliaki (ifølge reglene for merking med hensyn til glutenintoleranse er alt under 20 mg gluten per kilo ansett for å være glutenfritt).

 

Steviolglykosider

Stevia-planten (Stevia rebaudiana bertoni) inneholder forskjellige varianter av steviolglykosider, som er naturlige sukkerforbindelser. Under produksjonen blir bladene først filtrert for å isolere ekstrakter av steviolglykosider. Planteekstraktet av stevia som er godkjent i EU og Norge for bruk i mat (E960) inneholder minst 95% av de to stevioglykosidene stevioside og rebaudioside A.

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Ole Johan ( Oslo)

Var på utkikk etter noe som kunne forbedre smaken på vannet og samtidig få vannet kjøligere. Fant en kombinert vannrenser og vannkjøler her og bestilte på mandag. Fikk melding om ankommet Servicepakke allerede på onsdag. Lynrask service! Dessuten: veldig fornøyd med denne lille maskinen, enkel i bruk og gir veldig godt vann - vi bruker nå dette vannet til alt, både som drikkevann, til kaffe og te og til å koke maten i.

Flere kundeerfaringer