Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nettbutikk > Matvarer > Søtningsmidler... > Sukrin + Stevia 250 g

Sukrin + Stevia 250 g

Funksjonell Mat (Norge)

250 g

kr 79,00

Antall:

Sukrin+ er Sukrin som er smeltet sammen med Stevia. Dette gir et 100 % naturlig søtningsmiddel med 2 x søtheten til sukker. Sukrin+ kombinerer sukker-konsistensen til Sukrin med Stevias søthet. Sukrin fjerner den bitre bismaken som kan kjennes i en del stevia-produkter. Både Sukrin og Stevia er kalorifrie produkter, og Sukrin+ gir derfor ikke noe utslag på blodsukkeret.

Dobbelt så søtt som sukker

Sukrin+ er dobbelt så søtt som sukker, og skal derfor brukes i halv mengde. Fordelen med Sukrin+ i forhold til andre stevia-produkter er dessuten at konsistensen er som vanlig strøsukker. Dette gjør at du kan erstatte alt sukker i de fleste bakverk med Sukrin+ og fortsatt beholde saftigheten og den gode smaken.

Helt naturlig

Både Stevia og Sukrin er 100% naturlige produkter. Stevia er en naturlig søt urt som har vært brukt som søtningsmiddel i Amerika og Asia i mange år. Etter grundig gjennomgang og testing ble ekstraktet fra stevia-planten (også kjent som stevioglykosid E960) endelig godkjent for bruk i mat i EU desember 2011. Det norske Mattilsynet godkjente også endelig stevia-ekstrakt for bruk her i Norge sommeren 2012.

Det finnes ingen kunstige tilsetningsstoffer i Sukrin+. Både utvinningen av søtstoffene og sammensmeltingen av disse foregår i naturlige prosesser.

Stevia ekstrakt av beste kvalitet

Stevia som brukes i Sukrin+ har minst 97% konsentrasjon av Rebaudioside A. Rebaudioside A er det ekstraktet fra Stevia (stevioglykosidet) som har renest søtsmak, og som ligger nærmest smaken av sukker. Ved å smelte Stevia inn i hver enkel Sukrinkrystall, oppnås en god effekt ved at de to søtningsmidlene forsterker hverandres positive egenskaper. Sukrin+ har derfor en rund, ren sukkersmak, og er et naturlig og sunt alternativ som du kan bruke alle steder du ellers ville bruke vanlig hvitt sukker.

Innhold:

Søtstoff Sukrin (erythritol), Stevia (Rebaudioside A).

Næringsinnhold per 100 gram:

Energi 0 kcal

Protein 0 g

Karbohydrater 100 g*

Herav sukkeralkohol 100 g

Fett 0 g

Kostfiber 0 g

Natrium 0 g

* 100% karbohydrater som ikke tas opp av kroppen

Bruksveiledning:

Husk at Sukrin+ er dobbelt så søtt som vanlig sukker. Du må derfor bruke halv mengde hvis du skal erstatte sukker i vanlige oppskrifter.

Sukrin+ er perfekt i kaffe og te, til baking, i desserter, til sylting og i annen matlaging.

OBS: Overdreven bruk av Sukrin+ kan virke avførende.

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Ole Johan ( Oslo)

Var på utkikk etter noe som kunne forbedre smaken på vannet og samtidig få vannet kjøligere. Fant en kombinert vannrenser og vannkjøler her og bestilte på mandag. Fikk melding om ankommet Servicepakke allerede på onsdag. Lynrask service! Dessuten: veldig fornøyd med denne lille maskinen, enkel i bruk og gir veldig godt vann - vi bruker nå dette vannet til alt, både som drikkevann, til kaffe og te og til å koke maten i.

Flere kundeerfaringer