Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nettbutikk > Matvarer > Spirefrø og spi... > Lima Spirefrø Karse (Cressonnette)

Lima Spirefrø Karse (Cressonnette)

Lima Food nv (Belgia)

75 g

kr 59,00

Antall:

Å dyrke spirer er enkelt. Ved å spire frøene selv, kan du på en naturlig og rimelig måte få levende og rå, ekte mat som har et høyt innhold av vitaminer og enzymer. Lima Spirefrø er økologiske og spirer raskt. Lima Spirefrø Karse er spiseklare etter 5 dager.

 

Karsespirer har en mild smak som passer godt i salater, supper og grønnsaksretter og som spiselig, lekker garnityr på smørbrød.

 

 

Spiring av karsefrø:

Bruk ca. 10-15 gram frø. Legg frøene i et glass med vann i 1 time. Spre dem deretter så jevnt som mulig utover på en ren, brettet, tynn bomullsklut. Hell 1 glass vann over frøene 1 gang daglig.

Karsespirene vil være klare til å bli høstet etter ca. 5 dager.

Skyll spirene under rennende vann før servering.

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Ole Johan ( Oslo)

Var på utkikk etter noe som kunne forbedre smaken på vannet og samtidig få vannet kjøligere. Fant en kombinert vannrenser og vannkjøler her og bestilte på mandag. Fikk melding om ankommet Servicepakke allerede på onsdag. Lynrask service! Dessuten: veldig fornøyd med denne lille maskinen, enkel i bruk og gir veldig godt vann - vi bruker nå dette vannet til alt, både som drikkevann, til kaffe og te og til å koke maten i.

Flere kundeerfaringer