Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nettbutikk > Nervesystemet > Enaxin tabletter 90 stk

Enaxin tabletter 90 stk

Mezina AS (Norge)

90 tabletter

kr 219,00

Antall:

Er ”batteriene” dine tomme? Trenger du litt ekstra energi? Hvis du skal yte litt mer enten fysisk eller psykisk, kan du ha behov for noe som forbedrer kroppens egen energiproduksjon. Ènaxin tabletter inneholder de samme nyttige urtene som Ènaxin flytende. Tablettene er enklere å ta med, så du kan få den ekstra energien du trenger akkurat når du trenger det.

 

Ènaxin tabletter er et helt unikt naturprodukt, hvor den effektive virkningen kommer fra flere urter samtidig - ikke bare fra en urt, som i de fleste andre energiprodukter. Dette gir deg en mye mer kraftfull effekt, som du kan merke allerede fra første dag.

Ènaxin inneholder blant annet standardiserte ekstrakter av de to veldokumenterte urtene schizandra og rosenrot. Disse to urtene utgjør grunnpilarene i Ènaxin. De virker ved å aktivere cellene i kroppen, så de blir bedre til å produsere den energien du trenger for å holde trettheten på avstand. Folkelig sagt: de adaptogene urtene hever stressterskelen, så kroppen har lettere for å tåle fysiske og psykiske belastninger.

Schizandra er en slyngplante som kommer fra Østen. De modne bærene har i flere århundrer vært brukt som et styrkende middel blant annet av nomader og handelsreisende på lange reiser.

Rosenrot er en nordisk urt, som både har vært brukt som grønnsak og i de senere årene også som en oppkvikkende og styrkende urt.

I tillegg inneholder Ènaxin tabletter også ekstrakt fra grønn te (antioksidantrik), damiana (oppløftende) og maté (energigivende).

Hver for seg har alle disse plantene mange og gode egenskaper – samlet angriper de en sliten kropp fra flere sider.Ènaxin tabletterkan gi deg økt utholdenhet og større mental oppmerksomhet. Det er derfor det ideelle produktet for å opprettholde en stabil energiforsyning i perioder med mye stress. Med Ènaxin tabletter får du ladet opp kroppens batterier.

Står du i en akutt situasjon hvor du skal yte optimalt, som for eksempel et viktig møte på jobben, en stor eksamen eller en sportsprestasjon på fritiden – så prøv Ènaxin. Når det blir stilt store krav til deg, enten det er mentalt eller fysisk, kan Ènaxin være med på å holde deg på toppen.

Ènaxin tabletter er også god å ha med på lange bilturer eller båtturer, for å motvirke trøtthet - og dessuten på andre lengre turer der du har behov for litt ekstra energi.

Ènaxin kan også brukes som en vedvarende kur for oppbygging av energi og styrke – og vil da i tillegg kunne øke kroppens evne til restitusjon etter hverdagens ulike belastninger.

 

 

Innhold:

Fyllemidler (mikrokrystallinsk cellulose, di-kalsiumfosfat, magnesiumsalter av fettsyrer og silisiumdioksid), ekstrakt av: Rosenrot (Rhodiola rosea), Schisandra (Schisandra chinensis), Maté (Ilex paraguariensis), Grønn te (Camellia sinensis), Damiana (Turnera diffusa), i tillegg til overflatebehandlinsmiddel (hydroxypropylmetylcellulose).

 

Innhold per dagsdose (2 tabletter):

Ekstrakt av planter som tilsvarer:

Rosenrot 800 mg

Schizandra 500 mg

Grønn te 165 mg

Damiana 132 mg

Maté 115 mg

 

 

Dosering og bruk:

Anbefalt daglig dosering er 2 tabletter.

Tablettene svelges hele sammen med et glass vann.

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Ole Johan ( Oslo)

Var på utkikk etter noe som kunne forbedre smaken på vannet og samtidig få vannet kjøligere. Fant en kombinert vannrenser og vannkjøler her og bestilte på mandag. Fikk melding om ankommet Servicepakke allerede på onsdag. Lynrask service! Dessuten: veldig fornøyd med denne lille maskinen, enkel i bruk og gir veldig godt vann - vi bruker nå dette vannet til alt, både som drikkevann, til kaffe og te og til å koke maten i.

Flere kundeerfaringer