Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nettbutikk > Nervesystemet > Ginseng Forte

Ginseng Forte

30 kapsler

kr 235,00

Antall:

Ginseng (Panax ginseng) er en av de viktigste medisinplantene i tradisjonell kinesisk legekunst og har vært brukt i 5000 år. De gamle kineserne omtalte ginseng som en kilde til helse, styrke og lykke. Ginseng brukes ikke til å helbrede spesielle sykdommer, men for å styrke eller gjenopprette normal helse og vitalitet. Med Ginseng Forte kan du få overskudd i hverdagen.

Hvordan virker egentlig ginseng?

De aktive stoffene i ginseng kalles ginsenosider. Det er påvist hele 28 ulike ginsenosider, som virker på forskjellige måter. Ginseng kan brukes i mange sammenhenger: mot stress, påvirkning av blodsirkulasjonen, bloddannelsen og immunsystemet. Fysiske tester har vist at inntak av ginseng kan øke oksygenopptaket, lungekapasiteten og blodtilførselen til hodet. Flere andre studier har vist at ginseng øker utholdenheten hos toppidrettsutøvere. Det er også påvist positiv virkning av ginseng på flere viktige hormonsystemer, for eksempel på omsetningen av hormonet som styrer utskillelsen av adrenalin og signalsubstanser i hjernen.

Mer energi gir bedre livskvalitet

Ginseng Forte øker prestasjonsevnen, bedrer konsentrasjonen og motvirker stress og trøtthet. Hver kapsel inneholder hele 30 mg av ginsengens mest kjente virkestoffer, ginsenosider. Dette er opptil seks ganger mer enn andre ginsengprodukter på markedet. Ginseng Forte har en nøye sammensatt blanding av original rød Panax ginseng vitamin B6. vitaliserende egenskaper. Dermed er Ginseng Forte velegnet som styrkemiddel. Mange brukere rapporterer også om økt seksuell lyst og evne.

Innhold:

Ginsengekstrakt, gelatin fra storfe (kapsel), hjelpestoffer (mikrokrystallinsk cellulose, magnesiumsalt av fettsyrer), pyridoksinhydroklorid (vitamin B6).

Innhold per døgndose (1 kapsel):

Ginsengekstrakt fra rot (Panax ginseng C.A. Meyer) 400 mg - med minimum 30 mg ginsenosider fra rot

B6 vitamin 1,4 mg

Kvalitetskontrollert

Dyrking av ginseng til medisinsk bruk stiller store krav til dyrkingsmetoder og jordsmonn. Kun kvalifiserte ginsengbønder får levere råstoff til de anerkjente ginsengleverandørene i Asia. Ginseng Forte inneholder kvalitetskontrollert, standardisert Panax ginseng fra Kina, og er et effektivt og trygt ginsengprodukt.

Dosering og bruk:

1 kapsel daglig, helst i forbindelse med frokost (kan gi søvnproblemer hvis den tas om kvelden). Svelges hel sammen med litt vann.

OBS: Anbefales ikke for gravide og ammende. Heller ikke egnet hvis du bruker et blodtrykksenkende middel.

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Ole Johan ( Oslo)

Var på utkikk etter noe som kunne forbedre smaken på vannet og samtidig få vannet kjøligere. Fant en kombinert vannrenser og vannkjøler her og bestilte på mandag. Fikk melding om ankommet Servicepakke allerede på onsdag. Lynrask service! Dessuten: veldig fornøyd med denne lille maskinen, enkel i bruk og gir veldig godt vann - vi bruker nå dette vannet til alt, både som drikkevann, til kaffe og te og til å koke maten i.

Flere kundeerfaringer