Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nettbutikk > Nervesystemet > Kloster Kamille Te 20 poser

Kloster Kamille Te 20 poser

Bioflora AS (Norge)

20 poser

kr 49,00

Antall:

Urtene i Kloster-serien er alle godkjente urter (monodroger) etter de strenge europeiske legemiddelkravene. De har en renhetskvalitet som betyr at de er dyrket økologisk eller er rene viltvoksende økourter, de er testet for pestisider (sprøytemidler) og tungmetaller og deretter analysert for å sikre godkjent innhold av de aktive virkestoffer i urtene. I tillegg oppfyller de GMP-standard når det gjelder bearbeiding og pakking.

 

Kloster Kamille Te inneholder kun kamille – som er kjent for å kunne være gunstig ved lokale betennelsestilstander i munnhulen og tannkjøttet og ved betennelser/katarr i luftveiene. Kamille Te har en beroligende effekt, også når det gjelder magen og tarmsystemet. Den kan også være fin ved kramper.

 

Innhold:

Kamilleblomster.

Naturlig koffeinfri.

 

Bruksveiledning:

Hell kokende vann over 1 pose Kloster Kamille Te, la teen trekke tildekket i ca. 10 minutter og press ut vannet fra teposen med en teskje. Tilsett eventuelt en sitronskive hvis du ønsker det.

Drikk 3-4 kopper nytrukket Kloster Kamille Te daglig, mellom måltidene.

Drikkes som kur i 3-4 uker – eller etter behov.

 

Kloster Kamille Te kan brukes som munnvann ved betennelser eller sårhet i munnen og tannkjøttet. Lag teen på vanlig måte, og la den bli avkjølt.

Kloster Kamille Te kan også avkjøles og benyttes utvortes som omslag. Dypp et kompress eller en bomullspad i den avkjølte teen og press mot det betente stedet.

Les gjerne mer om kamille på nettsidene til botanikeren Rolv Hjelmstad.

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Ole Johan ( Oslo)

Var på utkikk etter noe som kunne forbedre smaken på vannet og samtidig få vannet kjøligere. Fant en kombinert vannrenser og vannkjøler her og bestilte på mandag. Fikk melding om ankommet Servicepakke allerede på onsdag. Lynrask service! Dessuten: veldig fornøyd med denne lille maskinen, enkel i bruk og gir veldig godt vann - vi bruker nå dette vannet til alt, både som drikkevann, til kaffe og te og til å koke maten i.

Flere kundeerfaringer