Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nettbutikk > Nervesystemet > Kloster Melisse Te 20 poser

Kloster Melisse Te 20 poser

Bioflora AS (Norge)

20 poser

kr 49,00

Antall:

Urtene i Kloster-serien er alle godkjente urter (monodroger) etter de strenge europeiske legemiddelkravene. De har en renhetskvalitet som betyr at de er dyrket økologisk eller er rene viltvoksende økourter, de er testet for pestisider (sprøytemidler) og tungmetaller og deretter analysert for å sikre godkjent innhold av de aktive virkestoffer i urtene. I tillegg oppfyller de GMP-standard når det gjelder bearbeiding og pakking.

Kloster Melisse Te inneholder kun melisse (Melissa officinalis - også kalt sitronmelisse) – som er kjent for å kunne være gunstig mot nervøse forstyrrelser i mage/tarm, og ved søvnforstyrrelser. Kloster Melisse Te har en beroligende effekt, og kan også virke krampe- og smertelindrende. Naturlig koffeinfri.

Innhold:

Farmakologisk plantedel: melisse blad

Eterisk olje, phenolcarbonsyre, chlorogensyre m.v.

Bruksveiledning:

Hell kokende vann over 1 pose Kloster Melisse Te, la teen trekke tildekket i ca. 10 minutter og press ut vannet fra teposen med en teskje. Tilsett eventuelt en sitronskive hvis du ønsker det.

Drikk 3-4 kopper nytrukket Kloster Melisse Te daglig, mellom måltidene.

Drikkes som kur i 3-4 uker – eller etter behov.

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Ole Johan ( Oslo)

Var på utkikk etter noe som kunne forbedre smaken på vannet og samtidig få vannet kjøligere. Fant en kombinert vannrenser og vannkjøler her og bestilte på mandag. Fikk melding om ankommet Servicepakke allerede på onsdag. Lynrask service! Dessuten: veldig fornøyd med denne lille maskinen, enkel i bruk og gir veldig godt vann - vi bruker nå dette vannet til alt, både som drikkevann, til kaffe og te og til å koke maten i.

Flere kundeerfaringer