Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nettbutikk > Nervesystemet > Kloster Melisse Te løsvekt

Kloster Melisse Te løsvekt

Bioflora AS (Norge)

40 g

kr 49,00

Antall:

Urtene i Kloster-serien er alle godkjente urter (monodroger) etter de strenge europeiske legemiddelkravene. De har en renhetskvalitet som betyr at de er dyrket økologisk eller er rene viltvoksende økourter, de er testet for pesticider (sprøytemidler) og tungmetaller og deretter analysert for å sikre godkjent innhold av de aktive virkestoffer i urtene. I tillegg oppfyller de GMP-standard når det gjelder bearbeiding og pakking.

Kloster Melisse Te inneholder kun melisseblader (Melissa officinalis – også kalt sitronmelisse) – som er kjent for å kunne være gunstig mot nervøse forstyrrelser i mage/tarm, og ved søvnforstyrrelser. Melisse-te er kjent for å ha en beroligende effekt, og kan også virke krampe- og smertelindrende. Naturlig koffeinfri.

 

Innhold:

Tørkede melisseblader.

Naturlig koffeinfri.

 

 

Bruksveiledning:

Tilberedning av te: 1 spiseskje til en kopp te. Hell over kokende vann, og la teen trekke i ca. 10 minutter, gjerne under lokk.

Drikk 2-3 kopper nytrukket Kloster Melisse Te daglig, mellom måltidene.

Drikkes som kur i 4 uker – eller etter behov.

 

Tips:

Velsmakende kveldste: Bland melisse-te og kamille-te – ½ spiseskje av hver.

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Ole Johan ( Oslo)

Var på utkikk etter noe som kunne forbedre smaken på vannet og samtidig få vannet kjøligere. Fant en kombinert vannrenser og vannkjøler her og bestilte på mandag. Fikk melding om ankommet Servicepakke allerede på onsdag. Lynrask service! Dessuten: veldig fornøyd med denne lille maskinen, enkel i bruk og gir veldig godt vann - vi bruker nå dette vannet til alt, både som drikkevann, til kaffe og te og til å koke maten i.

Flere kundeerfaringer