Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nettbutikk > Nervesystemet > Kloster Sove og beroligende Te 20 poser

Kloster Sove og beroligende Te 20 poser

Bioflora AS (Norge)

20 poser

kr 79,00

Antall:

Urtene i Kloster-serien er alle godkjente urter (monodroger) etter de strenge europeiske legemiddelkravene. De har en renhetskvalitet som betyr at de er dyrket økologisk eller er rene viltvoksende økourter, de er testet for pestisider (sprøytemidler) og tungmetaller og deretter analysert for å sikre godkjent innhold av de aktive virkestoffer i urtene. I tillegg oppfyller de GMP-standard når det gjelder bearbeiding og pakking. Resultatet er urteblandinger med garantert riktig helsebringende effekt.

 

Kloster Sove og Beroligende Te er en nydelig te for alle med innsovningsproblemer og andre søvnrelaterte plager. Teen kan også være til hjelp i stressende situasjoner. Ingrediensene er kjent for å virke beroligende på kroppen og kan være en god hjelp når du trenger en god søvn. Teen er naturlig koffeinfri, helt uten bivirkninger og har hjulpet tusenvis av nordmenn med søvnrelaterte plager.

 

 

Innhold:

Sitronmelisse, humle, lavendel, basilikum, rosmarin, anis, pomerans, kamilleblomst, mariatistel, ryllik og lakrisrot.

Naturlig koffeinfri.

 

 

 

Bruksveiledning:

Kokende vann helles over 1 pose Kloster Sove og beroligende Te. Trekkes tildekket i 10 minutter. Husk å presse ut alt vannet fra teposen med en teskje.

Drikk 2-3 kopper nytrukket urtete daglig mellom måltidene.

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Ole Johan ( Oslo)

Var på utkikk etter noe som kunne forbedre smaken på vannet og samtidig få vannet kjøligere. Fant en kombinert vannrenser og vannkjøler her og bestilte på mandag. Fikk melding om ankommet Servicepakke allerede på onsdag. Lynrask service! Dessuten: veldig fornøyd med denne lille maskinen, enkel i bruk og gir veldig godt vann - vi bruker nå dette vannet til alt, både som drikkevann, til kaffe og te og til å koke maten i.

Flere kundeerfaringer