Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nettbutikk > Nervesystemet > Peace of Mind 60 tabletter Maharishi Ayurveda

Peace of Mind 60 tabletter Maharishi Ayurveda

Maharishi Ayurveda Products Pvt. Ltd (India)

60 tabletter

kr 319,00

Antall:

Problemer med å konsentrere deg om jobb, studier eller daglige gjøremål? Vanskelig å huske det du leser? Stress kan gjøre at konsentrasjonsevnen blir nedsatt. I en travel hverdag med tidsklemme, press på jobb og høye forventninger er det lett å oppleve en indre uro når du kjenner at stresset tar overhånd. Peace of Mind er en lett beroligende ayurvedisk urteblanding som bedrer evnen til å takle stress. Den avslappende effekten kan også gjøre at barn som sliter med hyperaktiv adferd blir mer balanserte og roligere. De fungerer bedre sosialt og blir bedre tilpasset på skolen.

Peace of Mind inneholder urter som har vært brukt i årtusener for å gi mental styrke og indre ro. Dette gjør tablettene uten å sløve deg ned, du blir faktisk mer årvåken og fokusert av urtene. Bacopa monnieri, som er hovedurten i Peace of Mind, har i flere kliniske studier vist seg å ha evnen til å redusere stress ved å øke nivået av serotonin, et signalstoff i hjernen som bidrar til lett avslapping.

Peace of Mind inneholder også perle, som til manges overraskelse ikke bare en kilde til kalsium. Den inneholder også dusinvis av aminosyrer – åtte av dem er essensielle, i tillegg til flere mineraler som magnesium, sink, jern, strontium, kopper, selen, silica, titan etc. Perle reduserer mental utmattelse og forsyner nervecellene med manglende essensielle aminosyrer som vi ofte mister i det daglige stressende hverdagslivet.

 Stress kan gjøre at konsentrasjonsevnen blir nedsatt. Urtene i Peace of Mind kan bedre evnen til å holde på kunnskap. Mange studenter forteller at studiene går mye lettere når de bruker Peace of Mind.

 Innhold:

 Brahmi (Bacopa monnieri), stor galanga (Alpinia galanga), lakrisrot (Glycyrrhiza glabra), Amla indisk stikkelsbær (Emblica officinalis), sandeltre (Santalum album), muskat (Myristica fragrans), fyllemiddel (maisstivelse, akasiegummi), korall (Corallium rubrum), perle, overflatebehandlingsmiddel (talkum, magnesiumsalter av fettsyrer).

 2 tabletter Peaceful Mind gir et tilskudd av følgende aktive ingredienser:

 Brahmi 568 mg

 Stor galanga 377 mg

 Lakrisrot 377 mg

 Amla 188 mg

 Sandeltre 188 mg

 Muskat 94 mg

 Korall 57 mg

 Perle 38 mg

Bruksveiledning:

 Anbefalt dosering er 1 tablett morgen og kveld. Tablettene svelges med vann.

Kort om Ayurveda:

 Ayurveda betyr kunnskap om livet. Det er et helhetlig altomfattende helsesystem – faktisk verdens eldste – som er best bevart i India. I India er Ayurveda en del av landets offisielle helsevesen, og det kreves en utdanning på linje med den vestlige skolemedisinens legestudium for å bli ayurvedisk lege.

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Ole Johan ( Oslo)

Var på utkikk etter noe som kunne forbedre smaken på vannet og samtidig få vannet kjøligere. Fant en kombinert vannrenser og vannkjøler her og bestilte på mandag. Fikk melding om ankommet Servicepakke allerede på onsdag. Lynrask service! Dessuten: veldig fornøyd med denne lille maskinen, enkel i bruk og gir veldig godt vann - vi bruker nå dette vannet til alt, både som drikkevann, til kaffe og te og til å koke maten i.

Flere kundeerfaringer