Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nettbutikk > Ørene > AuriPlus Ørelys

AuriPlus Ørelys

2 stk

kr 129,00

Antall:

Ørevoks, sammen med urenheter som støv og luftforurensninger, kan danne en ”propp” i øret. Dette kan skape irritasjon og forandringer i balanseorganet, i tillegg til nedsatt hørsel, kløe og øresus. Ørelysbehandling er en behagelig, avslappende opplevelse – og en ypperlig form for ørehygiene. Dersom du har ”ørebarn”, kan AuriPlus Ørelys være redningen som hjelper dere igjennom neste forkjølelsessesong.

Mange forbinder ørelys med ”øreproblemer”, siden et stort antall mennesker er blitt hjulpet med problemer av kronisk art. Men AuriPlus Ørelys bør også prøves selv om du ikke er plaget med ørebetennelser, bihulebetennelser, stor produksjon av ørevoks, ulyder i øret eller trykkproblemer. Ørelys er trygt og enkelt å bruke, både for voksne og for barn.

Litt om ørene våre

Øret er i utgangspunktet selvsrensende. Hudceller fra øregangen beveger seg mot utgangen og blander seg med fett, som produseres i vokskjertlene. Dette føres ut av øret i form av ørevoks.

Når dette selvrensende systemet ikke fungerer perfekt, kan det danne seg en ”propp” av ørevoks, som kan skape problemer hvis den ikke fjernes. Bruker du bomullspinner eller lignende, kan voksen bli skjøvet lenger innover i øregangen, og dessuten kan pinnen skade den tynne huden i øregangen.

Ørelys – en urgammel metode

Ørelys er en behandlingsmetode med lange tradisjoner. Både europeere, indianere og kinesere har kjent til og brukt ørelysene i mange hundre år.

Den svake temperaturstigningen som oppstår når ørelyset brenner, er tilstrekkelig til å virke lett smertestillende og til å mykgjøre voks i øregangen. Under brenningen økes blodsirkulasjonen, og eventuelle tette porer åpnes. Brenningen av ørelys danner et lett undertrykk i øret (”skorsteinseffekt”). Dette er helt smertefritt. Undertrykket fører til at voks, avleiringer og væske trekkes inn i ørelyset.

Produsenten av AuriPlus har satt den gamle metoden i system og framstiller nå AuriPlus Ørelys under streng kvalitetskontroll på fabrikken i Italia.

Ørelysbehandlingen kan eventuelt kombineres med Otosan Øreolje, men det er ikke nødvendig. Klikk her for mer informasjon om Otosan Øreolje.

Innhold:

2 ørelys (kjegler) med flammestopper + 1 beskyttelsesskive. Ørelysene er framstilt av: ren bomull, parafinvoks og bivoks.

Klinisk og dermatologisk testet. Ikke testet på dyr.

Bruksveiledning:

1 Sett ørelyset inn i beskyttelsesskivens åpning. Skyv det opp til flammestopperen.

2 Før den tynneste enden av ørelyset forsiktig inn i øret. Støtt ørelyset godt med hånden og tenn den tykkeste delen. Beskytt håret godt. Behandlingen skal alltid utføres med assistanse av en voksen person.

3 Hold hodet horisontalt under hele behandlingen, som tar ca. 6 minutter på hvert øre. Ørelyset brenner langsomt ned. Hvis det siver røyk ut av øret, skyves ørelyset forsiktig litt lenger inn, så det blir helt tett.

4 Når ørelyset har brent ned til markeringsringen/flammestopperen, tas det ut av øret og slukkes i vann.

Gjenta behandlingen på det andre øret.

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Ole Johan ( Oslo)

Var på utkikk etter noe som kunne forbedre smaken på vannet og samtidig få vannet kjøligere. Fant en kombinert vannrenser og vannkjøler her og bestilte på mandag. Fikk melding om ankommet Servicepakke allerede på onsdag. Lynrask service! Dessuten: veldig fornøyd med denne lille maskinen, enkel i bruk og gir veldig godt vann - vi bruker nå dette vannet til alt, både som drikkevann, til kaffe og te og til å koke maten i.

Flere kundeerfaringer