Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nettbutikk > Ørene > Otosan Øreolje

Otosan Øreolje

10 ml

kr 149,00

Antall:

Otosan Øreolje er utviklet på bakgrunn av oppskriften fra en gammel urtespesialists oppskriftsbok. Mandel- og maisolje mykgjør ørevoksen og gjøre det enklere å fjerne den fra øregangen. Eteriske oljer, kamilleekstrakt og propolis rengjør, beroliger og smører den delikate huden inne i øregangen. Ørets egne forsvarsmekanismer styrkes.

Otosan Øreolje kan trygt brukes av både voksne og barn. Den anbefales spesielt for brukere av øreapparat, ettersom den ikke tørker ut huden, men respekterer hudens egen naturlige fettbalanse.

Otosan Øreolje kan gjerne brukes regelmessig som et ørehygiensk tiltak, da oljen motvirker opphopning av ørevoks.

Innhold:

Søtmandelolje, maisolje, eteriske oljer fra cajeput, geranium og enebær, propolis og kamilleekstrakt.
Oljen er helt uten kunstige konserveringsmidler.

Kun for utvortes bruk.
Dermatologisk testet.

Bruksveiledning:

Hodet lenes til siden og 2-3 dråper Otosan Øreolje dryppes inn i øret. La oljen være i øregangen i noen minutter, før det ytre øret rengjøres forsiktig.

Brukes en gang i uka for å forebygge oppsamling av ørevoks, eller to ganger om dagen i 3-4 dager når det foreligger vokspropp.

Søk alltid legehjelp dersom problemet vedvarer.

Otosan Øreolje kan også benyttes i sammenheng med ørelysbehandling med AuriPlus Ørelys. En dråpe olje dryppes i så fall i øret etter at ørelyset er brent ned. Klikk her for å lese om AuriPlus Ørelys .

 

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Ole Johan ( Oslo)

Var på utkikk etter noe som kunne forbedre smaken på vannet og samtidig få vannet kjøligere. Fant en kombinert vannrenser og vannkjøler her og bestilte på mandag. Fikk melding om ankommet Servicepakke allerede på onsdag. Lynrask service! Dessuten: veldig fornøyd med denne lille maskinen, enkel i bruk og gir veldig godt vann - vi bruker nå dette vannet til alt, både som drikkevann, til kaffe og te og til å koke maten i.

Flere kundeerfaringer