Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nettbutikk > Ørene > Tone NY 60 tabletter

Tone NY 60 tabletter

New Nordic Healthcare Aps (Danmark)

60 tabletter

kr 295,00

Antall:

En tredel av alle kvinner og menn over 65 år opplever å få nedsatt hørsel. Dårlig hørsel kan også komme snikende atskillig tidligere, spesielt blant personer med yrker der støy eller høye lyder preger arbeidsdagen – for eksempel blant bygningsarbeidere, industriarbeidere, musikere etc. og blant ungdommer, som ofte bruker høyt volum både på musikk, dataspill og TV. Kosttilskuddet Tone er utviklet både for deg som vil forbedre hørselen og for deg som er opptatt av å bevare god hørsel så lenge som mulig.

 

Tone er en avansert kombinasjon av urteekstrakter, vitaminer og mineraler, som er viktige for blodomløpet i det indre øret og som kan virke styrkende for kapillærene. Tone fremmer mikrosirkulasjonen – det vil si at dette kosttilskuddet ”åpner” for at det kommer mer blod i de aller tynneste blodårene ytterst i hele kroppen. Tone inneholder ekstrakter av blåbær og galanga-rot, som kan virke anti-inflammatorisk – og humle, som er godt for nervesystemet.

Tone anbefales til deg som ønsker å bevare et normalt elektrolyttnivå og normal overføring av nerveimpulser. I tillegg urteekstraktene, inneholder Tone også niacin, magnesium og kalium, som kan bevare en normal elektrolyttbalanse og nevro-overføring i kroppen - også i det indre øret, der hørselssenteret sitter.

 

 

Innhold:

Fyllemiddel (mikrokrystallinsk cellulose, dikalsiumfosfat), monokaliumcitrat, bokhveteekstrakt, magnesiumoksid, blåbærekstrakt, humleekstrakt, galangarotekstrakt, overflatebehandlingsmiddel (magnesiumsalter av fettsyrer), nikotinamid, stabilisator (kryssbundet karboksymetyl cellulose).

 

Innhold pr. dagsdose (2 tabletter):

Bokhveteekstrakt (Fagopyrum esculentum): 400 mg (5:1 tilsvarende 2000 mg tørkede blader)

Humleekstrakt (Humulus lupulus): 100 mg (5:1 tilsvarende 500 mg tørkede blomster)

Blåbærekstrakt (Vaccinium myrtillus): 200 mg (5:1 tilsvarende 1000 mg tørkede bær)

Galangaekstrakt (Alpinia galanga): 40 mg (5:1 tilsvarende 200 mg tørket rot)

Niacin: 27 mg

Magnesium: 150 mg

Kalium: 160 mg

 

 

Bruksveiledning:

Anbefalt dosering er 2 tabletter daglig i forbindelse med måltid.

(1 pakke à 60 tabletter tilsvarer 1 måneds forbruk.)

 

OBS: Anbefales ikke for gravide, ammende eller for barn under 11 år uten samråd med lege.

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Ole Johan ( Oslo)

Var på utkikk etter noe som kunne forbedre smaken på vannet og samtidig få vannet kjøligere. Fant en kombinert vannrenser og vannkjøler her og bestilte på mandag. Fikk melding om ankommet Servicepakke allerede på onsdag. Lynrask service! Dessuten: veldig fornøyd med denne lille maskinen, enkel i bruk og gir veldig godt vann - vi bruker nå dette vannet til alt, både som drikkevann, til kaffe og te og til å koke maten i.

Flere kundeerfaringer