Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nettbutikk > Øynene > Eye q flytende 200 ml

Eye q flytende 200 ml

200 ml

kr 245,00

Antall:

Hjernen trenger essensielle fettsyrer for å fungere optimalt. Kroppen kan ikke danne disse fettsyrene selv – de må vi sørge for å tilføre gjennom kosten. Imidlertid er det ikke alltid lett å få i seg nok av disse verdifulle fettsyrene.  Eye q  inneholder en unik kombinasjon av nettopp de fettsyrene som er viktigst for hjernen og øynene: EPA, DHA og GLA. Disse fettsyrene spiller en viktig rolle for både synet, samordning av bevegelse, innlæring, konsentrasjon og hukommelse.

De seneste årenes forskning har vist at en for høy dose av DHA i fiskeolje hemmer transporten av viktige EPA-fettsyrer til hjernen. Forskerne har kommet fram til at forholdet mellom EPA og DHA ideelt sett skal være 4:1 for å oppnå riktig fettsyrenivå i hjernen – derfor inneholder Eye q en spesialutviklet olje med ekstra høyt innhold av EPA. Denne oljen kommer fra den sørlige halvdelen av jordkloden og er unik gjennom forholdet 4 deler EPA og 1 del DHA. (Andre fiskeoljer på markedet har et forhold på 3:2 når det gjelder EPA og DHA.)

Eye q kan dermed være en god støttespiller i det daglige kostholdet – både for barn, ungdom og voksne. Også gravide og ammende vil ha god nytte av Eye q.

Effektiv hjelp til skolebarn

En studie gjennomført i 2005 på 270 skolebarn viste at de som tok Eye q hadde tydelige forbedringer når det gjaldt oppmerksomhet og auditiv korttidshukommelse. Disse faktorene er kjent for å ha stor innvirkning på læreevne og lese- og skriveferdigheter.

Kan motvirke hyperaktiv atferd hos barn

Eye q har også vist seg å ha effekt mot ADHD hos barn. Dette ble dokumentert i den store Durham-studien i Storbritannia, der mer enn 100 barn ble undersøkt over en periode på 6 måneder. Resultatene overrasket forskerne. Eye q gir en merkbart bedre konsentrasjon og motvirker hyperaktiv atferd på effektiv måte.

Innhold:

Eye q flytende inneholder solsikkeolje, naturlig EPA-rik fiskeolje, økologisk nattlysolje, naturlige smaksstoffer fra sitron (sitronolje) og naturlig vitamin E (d-alfa-tokoferol).

Næringsinnhold per daglig normal dosering (5 ml):

Fiskeolje (omega-3) 800 mg

 Med fettsyrene:

 EPA 186 mg

 DHA 58 mg

Virgin nattlysolje (omega-6) 200 mg

 Med fettsyren:

 GLA 20 mg

E-vitamin 3,6 mg

Dosering og bruk:

Er det første gang du bruker Eye q flytende, anbefales 5 ml (= 1 teskje) Eye q flytende tre ganger daglig daglig de første 3 månedene. Deretter reduseres dosen til normal dosering som er 5 ml en gang daglig.

Voksne og barn over 2 år kan ta samme mengde (fordi barna har en høyere forbrenning).

Det kan for øvrig være aktuelt for enkelte å bruke en høyere dosering – konsulter gjerne en naturterapeut eller alternativinteressert lege for råd om en dosering av Eye q flytende som passer for nettopp deg (eller barna dine).

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Ole Johan ( Oslo)

Var på utkikk etter noe som kunne forbedre smaken på vannet og samtidig få vannet kjøligere. Fant en kombinert vannrenser og vannkjøler her og bestilte på mandag. Fikk melding om ankommet Servicepakke allerede på onsdag. Lynrask service! Dessuten: veldig fornøyd med denne lille maskinen, enkel i bruk og gir veldig godt vann - vi bruker nå dette vannet til alt, både som drikkevann, til kaffe og te og til å koke maten i.

Flere kundeerfaringer