Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nettbutikk > Proteintilskudd > Purasana Bipollen pulver 250 g

Purasana Bipollen pulver 250 g

Biovita bvbs (Belgia)

250 g

kr 245,00

Antall:

Bipollen er en gave fra biene som ofte kalles for ”naturens perfekte næringsmiddel”. Bipollen er ekte supermat som inneholder opp til 35% planteprotein i form av over 20 lettopptagelige aminosyrer, dessuten 18 ulike vitaminer, ca. 60 ulike mineraler og spormineraler i tillegg til essensielle fettsyrer, enzymer og co-enzymer. Bipollen er en av de få vegetabilske matvarene som inneholder samtlige B-vitaminer, inkludert vitamin B12.

 

Forskning viser at denne vidunderlige, mystiske nektaren har naturlig foryngende egenskaper for huden, styrker immunforsvaret og gir mer energi. Bipollen beroliger tarmsystemet og kan også hjelpe mot lette menstruasjonsplager.

Den søte, intense smaken vitner om et høyt næringsinnhold. Purasana Bipollen pulver er et næringsrikt, naturlig søtningsmiddel som løses raskt opp i væske, og er derfor godt egnet i smothies og shakes.

 

 

Innhold:

100% økologisk bipollen fra Spania.

 

Næringsinnhold per 100 gram:

Energi 1481 kJ / 345 kcal
Protein 14,2 g
Karbohydrater 58 g
Fett 6,56 g

Salt 0,03 g (naturlig innhold – ikke tilsatt)

 

ORAC-verdi: 15 100 umoles

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Ole Johan ( Oslo)

Var på utkikk etter noe som kunne forbedre smaken på vannet og samtidig få vannet kjøligere. Fant en kombinert vannrenser og vannkjøler her og bestilte på mandag. Fikk melding om ankommet Servicepakke allerede på onsdag. Lynrask service! Dessuten: veldig fornøyd med denne lille maskinen, enkel i bruk og gir veldig godt vann - vi bruker nå dette vannet til alt, både som drikkevann, til kaffe og te og til å koke maten i.

Flere kundeerfaringer