Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nettbutikk > Proteintilskudd > Purasana Hemp frø avskallede rawfood 200 g

Purasana Hemp frø avskallede rawfood 200 g

Biovita bvbs (Belgia)

200 g

kr 115,00

Antall:

Hemp (eller hamp, på latin: Cannabis sativa) er den mest næringsrike og komplette matvarekilden i verden. Purasana Hempfrø (Hulled Hemp Raw Seeds) er frø fra den viltvoksende matvarianten av hemp, som utgjør 99% av alle hampsorter. Frøene høstes og skallet blir forsiktig fjernet. Frøene inneholder alle de essensielle aminosyrene og er mer balansert og lett fordøyelig mat enn for eksempel soyaprodukter.
  

På grunn av den høye andelen aminosyrer og fettsyrer, er hempfrø en fantastisk god energikilde. Mange bruker derfor dette i forbindelse med restitusjon etter trening – eller bare som et godt kosttilskudd for å få mer energi og overskudd i hverdagen. Hempfrø smaker litt nøtteaktig og minsker for øvrig lysten på søtsaker.

Hemp er kalt ”moren til all mat” og er noe av den eldste maten vi kjenner til. Planten har blitt brukt over hele verden helt siden menneskehetens begynnelse. Den er lett å dyrke uten bruk av kunstige sprøytemidler. Hemp er fra naturens side en veldig hardfør plante, den har et sterkt naturlig immunforsvar. Hemp er også den raskest voksende planten på jorda. Den vokser hele 4 ganger raskere enn korn. Hele planten kan brukes – til mat, klær, papir og til drivstoff.

 

 

Innhold:

100% økologiske hempfrø uten skall, rawfood.

 

 

Næringsinnhold per 100 gram:

Energi 2570 kJ / 621 kcal

Fett 51,5 g

-herav mettede fettsyrer 5,5 g

-herav enumettede fettsyrer 6 g

-herav flerumettede fettsyrer 40 g

Protein 32 g

Karbohydrater 5,5 g

Kostfiber 9 g

 

 

Bruksveiledning:

Anbefalt dagsdose er 1-2 ss hempfrø. Dryss frøene over salat, frokostblanding eller grøt, ha dem i smoothies eller spis dem rett fra posen.

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Ole Johan ( Oslo)

Var på utkikk etter noe som kunne forbedre smaken på vannet og samtidig få vannet kjøligere. Fant en kombinert vannrenser og vannkjøler her og bestilte på mandag. Fikk melding om ankommet Servicepakke allerede på onsdag. Lynrask service! Dessuten: veldig fornøyd med denne lille maskinen, enkel i bruk og gir veldig godt vann - vi bruker nå dette vannet til alt, både som drikkevann, til kaffe og te og til å koke maten i.

Flere kundeerfaringer