Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nettbutikk > Proteintilskudd > Purasana Hemp proteinpulver rawfood 200 g

Purasana Hemp proteinpulver rawfood 200 g

Biovita bvbs (Belgia)

200 g

kr 145,00

Antall:

Hemp (Cannabis sativa) er den mest næringsrike og komplette matvarekilden i verden. Purasana Hemp protein pulver (Hemp Protein Raw Powder) er laget av frø fra matvarianten av hamp, som utgjør 99% av alle hampsorter. Pulveret inneholder alle de essensielle aminosyrene og er mer balansert og lett fordøyelig enn soyaprodukter. Hemp pulver har over 50% fullverdig protein – mye mer enn det som er i melk, kjøtt og egg. Hemp er virkelig super kost når det gjelder næringsverdi.

 

På grunn av den høye andelen aminosyrer og fettsyrer, er hemppulveret en fantastisk god energikilde. Mange bruker derfor dette i forbindelse med restitusjon etter trening – eller bare som et godt kosttilskudd for å få mer energi og overskudd i hverdagen. Hemppulver smaker litt nøtteaktig og minsker for øvrig lysten på søtsaker.

Hemp er kalt ”moren til all mat” og er noe av den eldste maten vi kjenner til. Planten har blitt brukt over hele verden helt siden menneskehetens begynnelse. Den er lett å dyrke uten bruk av kunstige sprøytemidler. Hemp er fra naturens side en veldig hardfør plante, den har et sterkt naturlig immunforsvar. Hemp er også den raskest voksende planten på jorda. Den vokser hele 4 ganger raskere enn korn. Hele planten kan brukes – til mat, klær, papir og til drivstoff.

 

 

Innhold:

100% økologisk hemp pulver, rawfood.

 

 

Næringsinnhold per 100 gram:

Energi 1605 kJ / 384 kcal

Fett 12 g

-herav mettede fettsyrer 1,5 g

-herav enumettede fettsyrer 1,4 g

-herav flerumettede fettsyrer 7 g

Protein 52 g

Karbohydrater 10,5 g

Kostfiber 25 g

 

 

Bruksveiledning:

Hemppulveret kan blandes i vann, juice, smoothies og i yoghurt, frokostblanding eller grøt. Det er også fint å ha i bakverk og i annen mat for å øke næringsverdien.

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Ole Johan ( Oslo)

Var på utkikk etter noe som kunne forbedre smaken på vannet og samtidig få vannet kjøligere. Fant en kombinert vannrenser og vannkjøler her og bestilte på mandag. Fikk melding om ankommet Servicepakke allerede på onsdag. Lynrask service! Dessuten: veldig fornøyd med denne lille maskinen, enkel i bruk og gir veldig godt vann - vi bruker nå dette vannet til alt, både som drikkevann, til kaffe og te og til å koke maten i.

Flere kundeerfaringer