Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nettbutikk > Skjelettet > Bio-Life Kal-Mag 90 kapsler

Bio-Life Kal-Mag 90 kapsler

Nutra-Lab Europe Inc. (USA)

90 kapsler

kr 265,00

Antall:

Bio-Life Kal-Mag gir deg like mye kalsium og magnesium, i tillegg til naturlig vitamin D3, i en base av urter for best mulig opptak i kroppen. Bio-Life Kal-Mag inneholder vegetabilsk kalsium fra alger og planter. Dette anses som en lettopptakelig form. Tilskudd av vitamin D3 bedrer opptak og omsetning av kalsium. Kalsium, magnesium og vitamin D bidrar til vedlikehold av ben og tenner.

Kalsium og magnesium er viktig for overføring av nerveimpulser og normal muskelsammentrekning, inkludert hjertemuskulaturen. Kalsium og magnesium bidrar til normal celledeling, og må være tilstede i energiomsetningen. Kalsium bidrar til normal blodkoagulering og er en faktor i normal funksjon av fordøyelsesenzymer. Magnesium er viktig for elektrolyttbalansen. Magnesium reduserer tretthet og utmattelse, og bidrar til normale psykologiske funksjoner.

 

Innhold:

Magnesiumsitrat, algekalsium (Lithothamium calcareum), kapsel (hydroksypropylmetylcellulose), alfalfa (Medicago sativa), havregressekstrakt (Avena sativa), brennesleekstrakt (Urtica dioica), gulrotekstrakt (Daucus carota), kolekalsiferol (vitamin D3).

Bio-Life Kal-Mag produseres uten magnesiumstearat og stearinsyre for bedre opptak og utnyttelse. Vegetabilske kapsler.

Innhold per døgndose (3 kapsler):

Kalsium 500 mg

Magnesium 500 mg

D3-vitamin 10 mcg

Bruksveiledning:

Anbefalt døgndose er 3 kapsler daglig, gjerne rett før leggetid.

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Ole Johan ( Oslo)

Var på utkikk etter noe som kunne forbedre smaken på vannet og samtidig få vannet kjøligere. Fant en kombinert vannrenser og vannkjøler her og bestilte på mandag. Fikk melding om ankommet Servicepakke allerede på onsdag. Lynrask service! Dessuten: veldig fornøyd med denne lille maskinen, enkel i bruk og gir veldig godt vann - vi bruker nå dette vannet til alt, både som drikkevann, til kaffe og te og til å koke maten i.

Flere kundeerfaringer