Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nettbutikk > Skjelettet > Bio-Silica-MSM Pharma Nord 120 tabletter

Bio-Silica-MSM Pharma Nord 120 tabletter

Pharma Nord (Danmark)

120 tabletter

kr 175,00

Antall:

Når vi blir eldre, mister bindevevet en del av styrken og elastisiteten. Dette gjør huden slappere og får fram rynkene, samtidig som neglene blir sprøere og håret blir tynnere. Alle med interesse for å vedlikeholde en smidig hud, sterke negler og et sunt hår kan ha nytte av å bruke Bio-Silica-MSM.

 

Bio-Silica-MSM inneholder vegetabilsk kisel fra kjerringrokkekstrakt, kombinert med MSM (metylsulfonylmetan), kjent som svovel i biologisk aktiv form. MSM tas ofte som kosttilskudd sammen med glukosaminsulfat.

Silica – også kalt kisel og silisium – er et mineral som finnes i knokler, tenner, bindevev, blodkar, hud, hår og negler. Det finnes faktisk i nesten alle kroppens celler i varierende nivåer. Men mengden av silisium i kroppen avtar med alderen. Det kan derfor være gunstig å bruke et kosttilskudd som Bio-Silica-MSM for å vedlikeholde hud, hår og negler.

Innhold:

Metylsulfonylmetan (MSM), fyllemiddel (mikrokrystallinsk cellulose), kjerringrokkekstrakt (Equisetum arvense), konsistensmiddel (silisiumdioksid), overflatebehandlingsmiddel (hydroksipropylmetylcellulose), antiklumpemiddel (magnesiumsalter av fettsyrer).

 

Innhold per dagsdose:

1 tablett inneholder:

750 mg MSM

1,5 mg silisium (vegetabilsk kisel fra kjerringrokk)

 

Framstilt under farmasøytisk kontroll i Danmark.

 

 

Bruksveiledning:

Anbefalt daglig dosering er 1 eller 1,5 tabletter daglig sammen med et glass vann. Svelges hel og tas helst i forbindelse med et måltid.

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Ole Johan ( Oslo)

Var på utkikk etter noe som kunne forbedre smaken på vannet og samtidig få vannet kjøligere. Fant en kombinert vannrenser og vannkjøler her og bestilte på mandag. Fikk melding om ankommet Servicepakke allerede på onsdag. Lynrask service! Dessuten: veldig fornøyd med denne lille maskinen, enkel i bruk og gir veldig godt vann - vi bruker nå dette vannet til alt, både som drikkevann, til kaffe og te og til å koke maten i.

Flere kundeerfaringer