Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nettbutikk > Skjelettet > Silicea Original kapsler Hår-hud-negler

Silicea Original kapsler Hår-hud-negler

Anton Hübner GmbH & Co. KG (Tyskland)

60 kapsler

kr 325,00

Antall:

Silisium – også kalt kiselsyre – er livsnødvendig for alle mennesker. Dette spesielle sporstoffet må vi tilføre kroppen gjennom kostholdet. Imidlertid har det industrielle jordbruket dessverre utarmet jordsmonnet vårt, så det blir stadig færre sporstoffer igjen i maten vi får kjøpt. Da kan det være fornuftig å sikre seg ved å ta silisium som kosttilskudd.  Silicea Original kapsler  består av naturlig kiselgelé i en finfordelt flytende (kolloidal) form, som er ekstra lettopptagelig for kroppen.  Silicea Original kapsler  gir deg skjønnhet fra innsiden.

Sunn hud, vakkert hår og pene negler

Et elastisk og fast bindevev er forutsetningen for glatt og spenstig hud, god hårvekst og sterke negler.

Silisiumet som finnes i kiselsyre gir fasthet og elastisitet, øker vevets fuktighet, sørger for transport av næringsstoffer fra blodkarene til hudcellene og fjerner stoffskifteprodukter og gifter som kan være skadelige for kroppen. I tillegg støtter silisium dannelsen av bindevevsfibrene kollagen og elastin. Tilførsel av kisel fører til at disse strukturproteinene kobles sterkere sammen i bindevevet. På denne måten gjør de huden elastisk samtidig som de styrker håret og neglene.

Desto sunnere og mer motstandskraftige hårstråene er, desto mindre blir de påvirket av mekaniske, kjemiske eller andre miljøbelastninger. Kiselsyren som finnes i silisium er viktig for å sikre god næringstilførsel til håret gjennom hårrøttene. Mangel på silisium kjennetegnes av sprøtt, glansløst hår som lett fliser seg opp og brekker. Med daglig inntak av Silicea Original kapsler kommer skjønnheten innenfra.

Sunne knokler

Kiselsyren som finnes i silisium fremmer oppbygging av mineralstoffer i knoklene. Den har en særlig styrkende effekt på kalsium og spiller en sentral rolle som nærings- og oppbyggingsstoff for knokler og brusk, for både unge og eldre. Derfor kan Silicea Original kapsler også brukes som støttetiltak både til forebygging og behandling av osteoporose.

Multitalentet kiselsyre

”Kiselsyre et forutbestemt til å spille en stor og viktig rolle i fremtidens behandling av forskjellige sykdommer.”

Louis Pasteur, fransk biolog og kjemiker (1822-1895)

Voksne mennesker trenger 10-40 mg silisium daglig. Ikke alle får dette gjennom kostholdet. Dessuten er det noen som trenger mer silisium enn andre:

 - barn (som vokser)

 - gravide og ammende

 - idrettsutøvere

 - ved anstrengende, fysisk krevende jobb

 - ved mangelfull ernæring

 - ved kronisk sykdom

 - eldre (svekket evne til å oppta sporstoffer)

Med Silicea Original kapsler blir det enklere å forebygge silisiummangel.

Kapslene kan oppbevares i romptemperatur – derfor er de også velegnet å ta med på reise. Silicea Original flytende og Silicea Original kapsler kan brukes om hverandre. Kapslene er ypperlige å bruke i perioder hvor du er mye på farten. En kapsel daglig er nok.

Innhold:

Silisiumdioksid, maisstivelse, vegetabilsk kapsel (hydroksypropylmethylcellulose).

Silicea Original kapsler inneholder ingen kunstige tilsetningsstoffer eller konserveringsmidler, er ikke testet på dyr og er velegnet for både vegetarianere og veganere.

En kapsel om dagen gir deg 420 mg kiseldioksid som tilsvarer 196 mg kisel.

Dosering og bruk:

1 kapsel daglig sammen med et stort glass vann, utenom måltider.

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Ole Johan ( Oslo)

Var på utkikk etter noe som kunne forbedre smaken på vannet og samtidig få vannet kjøligere. Fant en kombinert vannrenser og vannkjøler her og bestilte på mandag. Fikk melding om ankommet Servicepakke allerede på onsdag. Lynrask service! Dessuten: veldig fornøyd med denne lille maskinen, enkel i bruk og gir veldig godt vann - vi bruker nå dette vannet til alt, både som drikkevann, til kaffe og te og til å koke maten i.

Flere kundeerfaringer