Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nettbutikk > Skjelettet > Solaray Cal-Mag 2:1 Citrate m/D-vitamin 180 kapsler

Solaray Cal-Mag 2:1 Citrate m/D-vitamin 180 kapsler

Nutraceutical Corp. for Solaray Inc. (USA)

180 kapsler

kr 345,00

Antall:

Kalsium og magnesium er to viktige mineraler, blant annet for å styrke skjelettet og tennene. Tilskudd av kalsium er ekstra viktig for deg som ikke tåler melk på grunn av laktoseintoleranse  eller hvis du av andre årsaker velger å utelate melk og andre meieriprodukter fra kostholdet (for eksempel på grunn av candida-overvekst ). Solaray Cal-Mag 2:1 Citrate gir deg kapsler med dobbelt så mye kalsium som magnesium, i tillegg til vitamin D3, i en base av urter for best mulig opptak i kroppen.

Kalsium, magnesium og D-vitamin er naturlige og nødvendige næringsstoffer som bygger og styrker benbygningen og tennene. D-vitamin må til for opptak og utnyttelse av kalsium i kroppen, mens magnesium spiller en viktig rolle for å opprettholde en sterk benbygning. Kalsium er også nødvendig for kroppens hormonproduksjon og for hjerte- og karsystemet.

Kombinasjonen av disse næringsstoffene kan hjelpe til å bygge sterke knokler og kan dermed minske risikoen for benskjørhet.

Hvis du trener mye, kan du trenge ekstra kalsium nettopp for å styrke skjelettet. Gravide og ammende kan også ha behov for mer av dette mineralet. Det samme gjelder også hvis du har PMS – ekstra kosttilskudd av kalsium i tiden mellom eggløsning og menstruasjon kan i mange tilfeller lindre PMS.

Mineralene kalsium og magnesium er i dette produktet bundet til sitronsyre for bedre opptakelighet i kroppen. Kalsiumtilskudd i form av kalsiumsitrat anbefales spesielt hvis du har lite magesyre.

Innhold:

Kalsiumsitrat, magnesiumoksid, vegetabilsk kapsel (cellulose, gellangummi, kaliumacetat), fortykningsmiddel (mikrokrystallinsk cellulose), magnesiumsitrat, antiklumpemiddel (magnesiumsalt av fettsyrer), alfalfablad, grønn engelsk karse, løvetannrot, persilleblad og vitamin D3 (kolekalsiferol fra fiskeleverolje).

3-6 kapsler Solaray Cal-Mag 2:1 Citrate inneholder:

 500-1000 mg kalsium

 250-500 mg magnesium

 2,5-5 mcg vitamin D3 (fra fiskeleverolje)

Dosering og bruk:

Normalt 3-6 kapsler daglig, gjerne i forbindelse med måltider.

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Ole Johan ( Oslo)

Var på utkikk etter noe som kunne forbedre smaken på vannet og samtidig få vannet kjøligere. Fant en kombinert vannrenser og vannkjøler her og bestilte på mandag. Fikk melding om ankommet Servicepakke allerede på onsdag. Lynrask service! Dessuten: veldig fornøyd med denne lille maskinen, enkel i bruk og gir veldig godt vann - vi bruker nå dette vannet til alt, både som drikkevann, til kaffe og te og til å koke maten i.

Flere kundeerfaringer