Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nettbutikk > Skjelettet > Solaray K-vitamin kompleks 60 tabletter

Solaray K-vitamin kompleks 60 tabletter

Nutraceutical Corp. for Solaray Inc. (USA)

60 tabletter

kr 235,00

Antall:

K-vitamin er viktig for oppbygningen av beinvev og bidrar til en sterk beinbygning. Det er et nært samspill mellom vitamin K og vitamin D i oppbygningen av beinvev. D-vitamin hjelper på opptaket av kalsium fra tarmen, mens K-vitamin hjelper kroppen med å binde kalsium til skjelettet. Vitamin K er også viktig for blodets evne til å levre seg og bidrar til å opprettholde et velfungerende hjerte- og karsystem. Vitamin K er fettløselig og forekommer i flere former. De viktigste er det vegetabilske fyllokinon (K1) og det bakteriedannende menakinon (K2). Fyllokinon fra kostholdet utgjør den viktigste kilden til vitamin K hos mennesker.

Vitamin D er fettløselig vitamin som skiller seg fra andre vitaminer ved at det også kan produseres i huden under påvirkning av sollys. Hovedoppgaven til vitamin D er å sørge for normal oppbygning av kroppens skjelett. Vitamin D er også viktig for et velfungerende immunforsvar og er godt for hjerte og kretsløp. Vitamin D kan foreligge i flere former, best kjent er D-3 (kolekalsiferol) og D-2 (ergokalsiferol). Publiserte studier har imidlertid vist at vitamin D-2 er kun 30% så effektiv som vitamin D-3.

Innold:

Fortykningsmiddel (mikrokrystallinsk cellulose), menakinon fra natto, antiklumpemiddel (silisiumdioksid, magnesiumsalt av fettsyrer), overflatebehandlingsmiddel (fettsyrer), kolekalsiferol fra fiskeolje, fyllokinon.

1 tablett inneholder: 50 mcg Vitamin K1 (fyllokinon), 50 mcg Vitamin K2 (menakinon), 10 mcg Vitamin D3 (kolekalsiferol).

Bruksveiledning:

Anbefalt dosering er 1 tablett daglig sammen med vann, helst i forbindelse med et måltid.

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Ole Johan ( Oslo)

Var på utkikk etter noe som kunne forbedre smaken på vannet og samtidig få vannet kjøligere. Fant en kombinert vannrenser og vannkjøler her og bestilte på mandag. Fikk melding om ankommet Servicepakke allerede på onsdag. Lynrask service! Dessuten: veldig fornøyd med denne lille maskinen, enkel i bruk og gir veldig godt vann - vi bruker nå dette vannet til alt, både som drikkevann, til kaffe og te og til å koke maten i.

Flere kundeerfaringer