Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nettbutikk > Skjelettet > Solaray Kalsium (tidl. navn: Calcium Citrate) 120 kapsler

Solaray Kalsium (tidl. navn: Calcium Citrate) 120 kapsler

Nutraceutical Corp. for Solaray Inc. (USA)

120 kapsler

kr 215,00

Antall:

Kalsium er et av de viktigste mineralene for å styrke beinbygningen. Det er nødvendig for oppbyggingen av skjelettet og tenne og har dessuten stor betydning for nerve- og muskelfunksjonene. Kalsium er også nødvendig for mange av kroppens enzymfunksjoner og har betydning for hormonproduksjonen, for hjertet, for blodets evne til å koagulere og for væskebalansen. Solaray Kalsium (tidligere navn: Calcium Citrate) er et organisk mineraltilskudd som inneholder kalsium bundet til sitronsyre – kalsiumsitrat – for bedre opptak i kroppen. I tillegg inneholder Solaray Kalsium mineralrike urter for å støtte opptaket av kalsium i kroppen.

 

Kalsiumsitrat opptas generelt lettere og er en bedre kilde til kalsium enn andre kalsiumforbindelser. Solaray Kalsium er spesielt velegnet for personer med lite magesyre, noe som ofte er tilfellet med eldre mennesker.

 

 

Innhold:

Kalsiumsitrat, VEGETABILSK kapsel (hydroksypropylmetylcellulose, gellangummi, kaliumacetat), antiklumpemiddel (magnesiumsalt av fettsyrer), løvetannrot (Taraxacum officinale), persilleblad (Petroselinum crispum), grønn engelsk karse (Nasturtium officinale).

 

2 kapsler Solaray Kalsium (tidl. Calcium Citrate) inneholder:

Kalsiumsitrat 500 mg i en base av urter

 

Bruksveiledning:

Anbefalt dosering er 2-4 kapsler daglig sammen med vann, gjerne i kombinasjon med et måltid.

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Ole Johan ( Oslo)

Var på utkikk etter noe som kunne forbedre smaken på vannet og samtidig få vannet kjøligere. Fant en kombinert vannrenser og vannkjøler her og bestilte på mandag. Fikk melding om ankommet Servicepakke allerede på onsdag. Lynrask service! Dessuten: veldig fornøyd med denne lille maskinen, enkel i bruk og gir veldig godt vann - vi bruker nå dette vannet til alt, både som drikkevann, til kaffe og te og til å koke maten i.

Flere kundeerfaringer