Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nettbutikk > Skjelettet > Solaray Magnesium STOR boks 150 kapsler

Solaray Magnesium STOR boks 150 kapsler

Nutraceutical Corp. for Solaray Inc. (USA)

150 kapsler

kr 315,00

Antall:

Magnesium er viktig for en lang rekke livsviktige funksjoner i kroppen. Forskning viser at magnesium er godt for hjertet og muskulaturen, nødvendig for energiproduksjonen og er gunstig ved stress fordi det også har betydning for nervesystemet. I tillegg er magnesium nødvendig for immunforsvaret og hormonproduksjonen.

 

Magnesiumvirker beroligende og kan derfor være et godt supplement hvis du har søvnproblemer. Det kan også være aktuelt med tilskudd av magnesium hvis du er plaget av leggkramper (for eksempel i forbindelse med graviditet). Dessuten kan magnesium redusere rygg- og magesmerter under menstruasjon på grunn av sin muskelavslappende effekt. Ekstra kosttilskudd avMagnesium kan også være gunstig hvis du har høyt blodtrykk.

Stress og trening øker behovet for magnesium både hos kvinner og menn.

Magnesium fremmer opptaket av kalsium i kroppen. Det kan derfor være aktuelt å brukeMagnesiumfor å opprettholde en sterk benbygning.

Solaray Magnesiuminneholder magnesium bundet til aminosyren glycin, til den organiske syren sitronsyre og som magnesiumoksid for å oppnå optimalt opptak og utnyttelse av mineralet. Kapslene er beriket med mineralrike urter: alfalfablader, persilleblader og naturriskonsentrat, for at kroppen lettere skal kunne oppta mineralet. 

 

 

Innhold:

Magnesiumsitrat, magnesiumglycinat, vegetabilsk kapsel (cellulose, gellangummi, kaliumacetat), magnesiumoksid, naturriskonsentrat, antiklumpemiddel (magnesiumsalt av fettsyrer), alfalfablad (Medicago sativa), persilleblad (Petroselinum crispum).

Solaray Magnesiuminneholder ikke verken sukker, gjær, gluten, laktose, mais, soya eller kunstige tilsetningsstoffer.

 

Innhold per anbefalt døgndose:

1 kapsel inneholder 200 mg magnesium

2 kapsler inneholder 400 mg magnesium

 

 

Dosering og bruk:

Normalt 1-2 kapsler daglig, gjerne om kvelden (eller annen dosering i samråd med naturterapeut eller lege).

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Ole Johan ( Oslo)

Var på utkikk etter noe som kunne forbedre smaken på vannet og samtidig få vannet kjøligere. Fant en kombinert vannrenser og vannkjøler her og bestilte på mandag. Fikk melding om ankommet Servicepakke allerede på onsdag. Lynrask service! Dessuten: veldig fornøyd med denne lille maskinen, enkel i bruk og gir veldig godt vann - vi bruker nå dette vannet til alt, både som drikkevann, til kaffe og te og til å koke maten i.

Flere kundeerfaringer