Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nettbutikk > Skjelettet > Solaray Mangan 5 mg 120 kapsler

Solaray Mangan 5 mg 120 kapsler

Nutraceutical Corp. for Solaray Inc. (USA)

120 kapsler

kr 155,00

Antall:

Mangan er et basisk mineral som har stor betydning for syre-basebalansen i kroppen. Mangan finnes først og fremst inne i cellene. Mangan er viktig for energiproduksjonen og for utviklingen av brusk, knokler og ledd. Mineralet fungerer også som en antioksidant og inngår i en rekke av kroppens enzymsystemer. Mangan er viktig for forbrenningen av fett og karbohydrater. Sammen med mineralet krom stabiliserer mangan blodsukkeret i kroppen.

 

Solaray Mangan er et organisk mineraltilskudd, der mangan er bundet til aminosyren glycin og til den organiske syren sitronsyre for å oppnå optimalt opptak og utnyttelse av mineralet. Solaray Mangan inneholder i tillegg mineralrike urter for å kunne bedre opptaket av mangan i kroppen.

 

 

Innhold:

Naturriskonsentrat, vegetabilsk kapsel (cellulose, gellangummi, kaliumacetat), grønn engelsk karse (Rorippa nasturtium), fargestoff (naturlig rødbetfarge), persilleblad (Petroselinum crispum), manganglycinat, mangansitrat, antiklumpemiddel (magnesiumsalt av fettsyrer).

 

 

1 kapsel Solaray Mangan inneholder 5 mg mangan i en base av urter.

 

 

Bruksveiledning:

Anbefalt normal dosering er 1 kapsel daglig sammen med et glass vann.

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Ole Johan ( Oslo)

Var på utkikk etter noe som kunne forbedre smaken på vannet og samtidig få vannet kjøligere. Fant en kombinert vannrenser og vannkjøler her og bestilte på mandag. Fikk melding om ankommet Servicepakke allerede på onsdag. Lynrask service! Dessuten: veldig fornøyd med denne lille maskinen, enkel i bruk og gir veldig godt vann - vi bruker nå dette vannet til alt, både som drikkevann, til kaffe og te og til å koke maten i.

Flere kundeerfaringer