Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nettbutikk > Tennenes kostti... > Bio-Life Kalsium + vitamin C + D3 + K2 90 kapsler

Bio-Life Kalsium + vitamin C + D3 + K2 90 kapsler

Nutra-Lab Europe Inc. (USA)

90 kapsler

kr 325,00

Antall:

Bio-Life Kalsium inneholder vegetabilsk kalsium med opprinnelse fra alger, tang og planter i havet. Alger og planter dør og forkalkes på havbunnen. Algekalsiumet får en porøs struktur med form som planteceller og har høy biotilgjengelighet.

 

Kalsium er en faktor i normal funksjon av fordøyelsesenzymer. Kalsium, vitamin D3 og K2 bidrar til vedlikehold av normal benstruktur. Vitamin K2 hjelper til med mineralisering av ben. Vitamin C bidrar til normal kollagendannelse, som har betydning for tennene og benstrukturen.

 

 

Innhold:

Algekalsium (Lithothamnion calcareum), kapsel (hydroksypropylmetylcellulose), rispulver, acerolabærekstrakt (Malphigia glabra), havregressekstrakt (Avena sativa), brennesleekstrakt (Urtica dioica), menaquinon (K2), gulrotekstrakt (Daucus carota), kolekalsiferol (D3).

Vegetabilske kapsler.

 

Innhold per anbefalt døgndose (2 kapsler):

Kalsium 533 mg

C- vitamin 10 mg

K2-vitamin 83 mcg

D3-vitamin 8 mcg

 

 

Bruksveiledning:

Anbefalt normal dosering er 2-3 kapsler daglig med mat eller drikke, gjerne før leggetid.

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Ole Johan ( Oslo)

Var på utkikk etter noe som kunne forbedre smaken på vannet og samtidig få vannet kjøligere. Fant en kombinert vannrenser og vannkjøler her og bestilte på mandag. Fikk melding om ankommet Servicepakke allerede på onsdag. Lynrask service! Dessuten: veldig fornøyd med denne lille maskinen, enkel i bruk og gir veldig godt vann - vi bruker nå dette vannet til alt, både som drikkevann, til kaffe og te og til å koke maten i.

Flere kundeerfaringer