Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nettbutikk > Utrensing > BioCare Candicidin Oregano Complex 90 kapsler

BioCare Candicidin Oregano Complex 90 kapsler

BioCare Ltd (Storbritannia)

90 kapsler

kr 395,00

Antall:

BioCare Candicidin Oregano Complex er en kombinasjon av spesielt utvalgte planteoljer og urteekstrakter for en sunn og normal fordøyelse og tarmflora. BioCare Candicidin Oregano Complex inneholder oregano-olje, druekjerneolje, boragofrøolje, kryddernellikolje, sitrongressolje og hvitløkekstrakt, en synergetisk blanding med effekt mot ulike typer av uønskede mikroorganismer.

 

Planteoljene og urtene er frysetørkede og micelliserte (gjort vannløselige) for bedre opptak og effekt i kroppen. Micellisering er en unik teknikk som lager en hinne rundt oljene og gjør dem mer skånsomme for fordøyelsessystemet og forhindrer sure oppstøt. Micellisering sikrer godt opptak og at virkestoffene kommer fram til der hvor de skal ha effekt.

 

Innhold:

Modifisert tapiokastivelse, vegetabilsk kapsel (hydroksypropylmetylcellulose), druekjerneolje (Vitus vinifera, frø), borago-olje (Borago officinalis, frø), oregano-olje (Origanum vulgare, blad), kryddernellik-olje (Eugenia caryophyllus, blad), sitrongressolje (Cymbopogon martinii, gress), antiklumpemiddel (silisiumdioksid, magnesiumsalter av fettsyrer), hvitløkekstrakt (Allium sativum, fedd), D-alfatokoferylacetat, solsikkeolje.

 

Innhold per døgndose:

3 kapsler inneholder:

Druekjerneolje 141 mg

Boragofrøolje 94 mg

Oregano-olje 94 mg

Kryddernellikolje 46 mg

Sitrongressolje 46 mg

Hvitløkekstrakt (100:1) 15 mg (tilsvarende 1500 mg hvitløkpulver)

 

 

Bruksveiledning:

Anbefalt dosering er 1 kapsel 3 ganger daglig i sammenheng med måltider.

 

OBS: Dette produktet anbefales ikke til gravide eller ammende, og heller ikke hvis du planlegger å bli gravid.

Rådfør deg med lege hvis du holder på med medisinsk behandling. Forsiktighet anbefales hvis du har ulcerøs kolitt eller gastritt – eller hvis du har epilepsi.

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Ole Johan ( Oslo)

Var på utkikk etter noe som kunne forbedre smaken på vannet og samtidig få vannet kjøligere. Fant en kombinert vannrenser og vannkjøler her og bestilte på mandag. Fikk melding om ankommet Servicepakke allerede på onsdag. Lynrask service! Dessuten: veldig fornøyd med denne lille maskinen, enkel i bruk og gir veldig godt vann - vi bruker nå dette vannet til alt, både som drikkevann, til kaffe og te og til å koke maten i.

Flere kundeerfaringer