Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nettbutikk > Utrensing > OxyTarm 120 tabletter

OxyTarm 120 tabletter

120 tabletter

kr 375,00

Antall:

Har du ofte problemer med forstoppelse, diaré eller luft i magen? Da kan det være fornuftig å rengjøre tarmsystemet. OxyTarm renser tarmen for avfallsstoffer og gjør at kroppen lettere absorberer mineraler, vitaminer og andre næringsstoffer. En ren tarm vil også gi bedre oksygentilførsel til cellene. Når cellene får mer kraft, får du mer vitalitet i tarmmuskulaturen.

 

 

Ved jevnlig bruk av OxyTarm fjernes de harde avføringsmassene som har avleiret seg i tarmen. Tarmkanalen blir renset, og hele den normale tarmprosessen blir mer effektiv.

OxyTarm inneholder blant annet mineralet magnesium, som har mange viktige funksjoner i kroppen. Magnesium tar del i en rekke enzymsystemer i tillegg til energiproduksjonen. Magnesium virker avslappende på muskulaturen - både skjelettmuskulaturen, mage-/tarmkanalen, åreveggene og hjertemuskulaturen. Magnesium blir ofte brukt som et naturlig mageregulerende middel og kalles ofte for "engelsk salt".

 

Bedre immunforsvar

Hele 80% av immunforsvaret finnes i veggen på tynntarmen og tykktarmen. Slimhinnen på innsiden av tykktarmen er det første og viktigste forsvarssystemet mot giftstoffer. Først på andreplass følger lever, nyrer, lymfe, lunger og hudoverflate. En tarm som ikke fungerer kan blant annet føre til betennelser, revmatisme, leddsmerter, eksem, høyt blodtrykk og migrene.

 

Ren tarm er viktig

 - Kan hjelpe mot leddsmerter

 - Kan virke mot betennelser

 - Kan redusere høyt blodtrykk

 - Mer fart i tarmmuskulaturen gir økt avføring

 

Resultatet blir en bedre helse selv om du ikke lider av kroniske sykdommer.

 

 

Innhold:

Magnesiumhydroksid, fortykningsmiddel (E460), askorbinsyre (C-vitamin), standardisert bioflavonoid fra sitron, smøremiddel (E470b), overflatebehandlingsmidler (E464, E570, E414).

 

En tablett inneholder 150 mg magnesium og 30 mg C-vitamin.

4 tabletter (= anbefalt dagsdosering) inneholder 600 mg magnesium og 120 mg C-vitamin.

 

 

Bruksveiledning:

OxyTarm kan brukes som en 14-dagers kur. Doseringen er da 4 tabletter daglig (gjerne 2 tabletter om morgenen og 2 om kvelden, eller eventuelt alle 4 tablettene om kvelden). Tablettene bør tas utenom måltider, da har de aller best effekt.

Anbefalt døgndose (4 tabletter) bør IKKE overskrides.

Etter 14-dagerskuren med 4 tabletter daglig, anbefaler vi at du går over til en lavere dosering – for eksempel 1 tablett om morgenen og eventuelt 1 tablett om kvelden hvis du har behov for det.

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Ole Johan ( Oslo)

Var på utkikk etter noe som kunne forbedre smaken på vannet og samtidig få vannet kjøligere. Fant en kombinert vannrenser og vannkjøler her og bestilte på mandag. Fikk melding om ankommet Servicepakke allerede på onsdag. Lynrask service! Dessuten: veldig fornøyd med denne lille maskinen, enkel i bruk og gir veldig godt vann - vi bruker nå dette vannet til alt, både som drikkevann, til kaffe og te og til å koke maten i.

Flere kundeerfaringer