Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Oppskrifter > Baking - uten t... > Appelsinkake med aprikoser (glutenfri) - søtet med Tagatesse

Appelsinkake med aprikoser (glutenfri) - søtet med Tagatesse

2 store appelsiner (helst økologiske)

1 dl vann

1 håndfull tørkede aprikoser (helst økologiske)

½ bunt mynte

6 egg

250 g Tagatesse

275 g finmalte mandler

1 ts bakepulver

-eventuelt litt SukrinMelis til pynt

 

Vask appelsinene. Kok appelsinene hele ved svak varme i ca. 1 time. La appelsinene bli avkjølt. Skjær dem deretter i små biter.

Kutt opp aprikosene i mindre stykker.

Kjør appelsinbiter, aprikosbiter og mynteblader sammen i en blender.

Pisk egg og Tagatesse. Tilsett de finmalte mandlene og bakepulveret.

Vend appelsinmassen inn i deigen.

Fyll deigen i en en smurt springform på ca. 22 cm i diameter.

Bak kaken ved 200 grader C i ca. 1 time.

La kaken avkjøles før servering.

Bland eventuelt SukrinMelis med litt vann og dekorer kaken like før servering.

Denne saftige og friske kaken kan holde seg i kjøleskap i omkring 1 uke.

 

 

Disse ingrediensene kan bestilles her i nettbutikken Helseogkost.no :

Saltå Kvarn Aprikoser økologiske

Tagatesse (og andre naturlige søtningsmidler)

Finmalte mandler

Helios Bakepulver

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Ole Johan ( Oslo)

Var på utkikk etter noe som kunne forbedre smaken på vannet og samtidig få vannet kjøligere. Fant en kombinert vannrenser og vannkjøler her og bestilte på mandag. Fikk melding om ankommet Servicepakke allerede på onsdag. Lynrask service! Dessuten: veldig fornøyd med denne lille maskinen, enkel i bruk og gir veldig godt vann - vi bruker nå dette vannet til alt, både som drikkevann, til kaffe og te og til å koke maten i.

Flere kundeerfaringer