Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Oppskrifter > Baking - uten t... > Appelsinkake søtet med Sukrin (glutenfri)

Appelsinkake søtet med Sukrin (glutenfri)

 3 egg
1,5 dl Sukrin
1/2 appelsin
2 dl Kesam (kan eventuelt byttes ut med noe laktosefritt, for eksempel Tofutti Sour Supreme = soyarømme)
1 dl mandelmel
1 dl bokhvetemel eller maismel (OBS: ikke Maizena, det kan bare brukes til jevning, ikke til baking)
1 ts bakepulver

Til servering:
resten av appelsinen (skrelles i båter)
litt finhakket sitronmelisse (kan sløyfes)
litt SukrinMelis

Pisk egg og Sukrin til eggedosis. Del appelsinen i to deler. Press saften ut av den ene halvdelen. Tilsett Kesam, appelsinsaft, mandelmel, bokhvetemel og bakepulver i eggedosisen og blant dette sammen for hånd med en sleiv (ikke bruk kjøkkenmaskin). Hell kakedeigen over i en rund kakeform, 24 cm.

Stek kaken midt i stekeovnen på 200 grader i ca. 30 minutter.

La kaken avkjøle seg litt før du pynter den med et lett strø av SukrinMelis, appelsinbåter og finhakket sitronmelisse.Til selskap kan du i tillegg servere appelsinkaken med litt krem eller is ved siden av (eller eventuelt soya-baserte varianter av dette).

Disse ingrediensene kan bestilles her i nettbutikken Helseogkost.no :

Sukrin

SukrinMelis

Mandelmel

Bokhvetemel

Maismel

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Ole Johan ( Oslo)

Var på utkikk etter noe som kunne forbedre smaken på vannet og samtidig få vannet kjøligere. Fant en kombinert vannrenser og vannkjøler her og bestilte på mandag. Fikk melding om ankommet Servicepakke allerede på onsdag. Lynrask service! Dessuten: veldig fornøyd med denne lille maskinen, enkel i bruk og gir veldig godt vann - vi bruker nå dette vannet til alt, både som drikkevann, til kaffe og te og til å koke maten i.

Flere kundeerfaringer