Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Oppskrifter > Baking - uten t... > Focaccia med bokhvete (glutenfri og gjærfri)

Focaccia med bokhvete (glutenfri og gjærfri)

(1 stk)

2 dl bokhvetemel

1 dl polenta

2 ss Psyllium Husk

2 ts bakepulver

2,5 dl vann

0,5 dl olivenolje

1 ts honning

2 hvitløkbåter

 

Topping:

Olivenolje

Havsalt

Rosmarin

 

 

Sett stekeovnen på 225 grader C.

Bland sammen bokhvetemel, polenta, psyllium og bakepulver. Ha i vann, olivenolje og honning. Press hvitløken oppi. Rør alt sammen til en litt klissete deig. Trykk deigen utover på en bakeplate kledd med stekepapir – tykkelsen på deigen skal være ca. 1 cm. Bruk fingrene og trykk noen dype hull rundt omkring i deigen. Pensle med olivenolje. Strø over havsalt og rosmarin. Sett focacciaen inn i den nederste delen av ovnen, og la den steke på 225 grader C i ca. 15 minutter.

 

 

Disse ingrediensene kan bestilles her i nettbutikken www.helseogkost.no :

Økologisk bokhvetemel

Økologisk polenta

Psyllium Husk

Helios Bakepulver

Økologisk olivenolje (flere varianter)

Havsalt (uraffinert)

Helios Rosmarin

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Ole Johan ( Oslo)

Var på utkikk etter noe som kunne forbedre smaken på vannet og samtidig få vannet kjøligere. Fant en kombinert vannrenser og vannkjøler her og bestilte på mandag. Fikk melding om ankommet Servicepakke allerede på onsdag. Lynrask service! Dessuten: veldig fornøyd med denne lille maskinen, enkel i bruk og gir veldig godt vann - vi bruker nå dette vannet til alt, både som drikkevann, til kaffe og te og til å koke maten i.

Flere kundeerfaringer