Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nye produkter > Bok: Glad av mat XPRESS

Bok: Glad av mat XPRESS

kr 299,00

Antall:

Travel hverdag? Ingen grunn til å spise dårlig av den grunn. I kokeboka ”Glad av mat XPRESS” finner du gode oppskrifter på ren mat som går raskt å lage. I tillegg er det også noen oppskrifter som krever litt mer forberedelser, men som holder seg flere dager i kjøleskapet når de er ferdige, sånn at du har noe sunt å putte i deg når du for eksempel kommer sent hjem. Alle oppskriftene er uten melk og gluten, og det er lagt vekt på mat som holder blodsukkeret stabilt.

 

Planlegging gjør det alltid lettere å velge bra løsninger i matveien. I boka ”Glad av mat XPRESS” finner du i tillegg til oppskriftene også enkle og nyttige råd som gjør hverdagene på kjøkkenet uten melk og gluten litt lettere.

 

 

Boka er delt inn i disse kapitlene:

Gode råd på veien

Mat NÅ!!

Fort gjort pluss steketid

Mise en place

Snacks og smoothies

 

 

Dette sier forfatteren selv:

”Glad av mat”-bøkene er blitt til fordi jeg trengte dem selv. Da jeg oppdaget fordelene med å kutte ut ikke bare gluten, men også melk, begynte jeg å tenke annerledes når det gjelder mat. Jeg hadde et nokså typisk norsk kosthold, og begynte å gjøre om favorittoppskriftene mine til å bli uten melk og gluten. Etter hvert oppdaget jeg fordelene med å kutte ut sukker også, og endret oppskriftene etter det. Det ble en del prøving og feiling, og det beste har fått plass i bøkene.

Hilsen Gunhild Lovise

 

 

På jakt etter matvarer uten gluten og melk?

I nettbutikken www.helseogkost.no finner du mange økologiske produkter som er både glutenfrie og laktosefrie. Sjekk utvalget vårt her:

Matvarer

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Beate ( Tomasjord)

Bestilte boken "Supermat" på fredag formiddag. Allerede tirsdag formiddag hadde jeg boken i postkassen - i Nord-Norge. Helt utrolig hurtig levert fra Helseogkost.no!

Flere kundeerfaringer