Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nye produkter > Den Sunne Matboks GRØNN

Den Sunne Matboks GRØNN

kr 129,00

Antall:

Den Sunne Matboks er laget av formstabil, resirkulerbar polypropylen, den er helt fri for ftalater, bisfenol A, tungmetaller og andre giftige stoffer. Matboksen er helt lukt- og smaksnøytral, sikkerhetstestet i henhold til den tyske næringsmiddel-loven (LGA-sertifisert).

 

 

Dansk kvalitetsdesign

Det danske firmaet FreeWater utviklet aller først Den Sunne Drikkeflasken fordi de ikke kunne finne noen drikkeflasker på markedet som ikke inneholdt giftige tilsetningsstoffer. De oppdaget dessuten at det også var tilsvarende behov for skikkelige matbokser av trygg plast.

Samtidig er danskene kjent for å være ekstra flinke på design. Dette vil du også raskt finne ut når du får prøve Den Sunne Matboks.

Matboksen kan nemlig ha to størrelser – høyden på boksen avhenger av hvilken vei du setter på  plass lokket. Har du mye mat i boksen, kan du bruke den høyeste varianten. Har du lite mat i boksen, kan du bruke den laveste varianten.

Den Sunne Matboks er utviklet for å tåle rengjøring i oppvaskmaskin. Den vil vare i mange år, også ved flittig bruk.

Den Sunne Matboks er velegnet for alle typer matvarer. Bruk den både hjemme, på jobben, på skolen, i barnehagen, i bilen, på trening, på tur og alle andre steder hvor du trenger en god, helsesikker matboks.

 

 

Produktdetaljer:

Bredde: 13 cm

Lengde: 17 cm

Høyde: 5,5 cm eller 8,5 cm

Materiale: Resirkulerbar polypropylen

 

Den Sunne Matboks er sikkerhetstestet i henhold til den tyske næringsmiddel-loven (LGA-sertifisert). Matboksene produseres i EU, og kvalitetskontrollen sikrer at FreeWaters høye standard følges.

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Beate ( Tomasjord)

Bestilte boken "Supermat" på fredag formiddag. Allerede tirsdag formiddag hadde jeg boken i postkassen - i Nord-Norge. Helt utrolig hurtig levert fra Helseogkost.no!

Flere kundeerfaringer