Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nye produkter > DivaCup menstruasjonskopp str. 1

DivaCup menstruasjonskopp str. 1

kr 349,00

Antall:

DivaCup fra Canada er verdens mest solgte menstruasjonskopp (kalles også for menskopp, mensbeger eller damebeger). Den er laget i myk, ufarget medisinsk silikon. DivaCup plasseres nederst i skjeden, der den fungerer som en oppsamlingskopp for blødningen. DivaCup absorberer ikke bakteriefloraen i skjeden, så det naturlige miljøet bevares – og du unngår uttørring og ubehagelig lukt. DivaCup tømmes og skylles regelmessig, og ved riktig bruk vil du ikke merke at den er der. DivaCup menstruasjonskopp str. 1 er beregnet for kvinner under 30 år som ikke har født barn, verken vaginalt eller via keisersnitt.

 

 

DivaCup kan gjøre de ”røde dagene” dine mer bekvemme

Den kan benyttes ved sportsaktiviteter og gjennom natten. DivaCup leveres med bruksanvisning på norsk, oppbevaringspose og en liten Diva-nål (til pynt). De fleste opplever at de må bruke DivaCup noen sykluser for å venne seg til den. Så ikke gi opp selv om du plundrer litt til å begynne med – det er helt normalt. Med litt trening vil oppleve at DivaCup er veldig praktisk og enkel å bruke.

DivaCup kan brukes i opptil 12 timer av gangen. Produsenten anbefaler imidlertid at DivaCup tømmes og skylles 3-4 ganger i døgnet. Vær nøye med håndhygienen når du bruker DivaCup. Pass på å vaske hendene godt før bruk.

DivaCup kan kokes forsiktig etter hver menstruasjonsperiode. Det følger med en oppbevaringspose der du kan ha DivaCup liggende mellom hver menstruasjon.

DivaCup er for øvrig den eneste menstruasjonskoppen på markedet som har oppnådd ISO-sertifisering, med nøye kontroll av både kanadiske helsemyndigheter og det amerikanske helse- og mattilsynet (FDA). Du kan derfor føle deg helt trygg når du bruker DivaCup.

 

Klikk her for å se hva Danmarks største avis – Politiken – skriver om DivaCup.

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Beate ( Tomasjord)

Bestilte boken "Supermat" på fredag formiddag. Allerede tirsdag formiddag hadde jeg boken i postkassen - i Nord-Norge. Helt utrolig hurtig levert fra Helseogkost.no!

Flere kundeerfaringer