Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nye produkter > FastTrack 60 kapsler

FastTrack 60 kapsler

60 kapsler

Veil. kr 359,00
Tilbud kr 295,00

Antall:

FastTrack inneholder et patentert synergistisk kompleks av 3 botaniske ekstrakter brukt i tradisjonell medisin gjennom århundrer. Sammen fungerer disse aktive ekstraktene ved å hemme dannelsen av nye modne fettceller i kroppen (adipogenese og lipogenese) og i tillegg minimere opphopningen av fett (lipolyse), i de eksisterende fettcellene. Dette fører til at færre modne fettceller dannes, og at de eksisterende fettcellene blir tynnere – noe som resulterer i en effektiv vektnedgang, på en naturlig måte. Produktet Fast Track (kjent som Slendacor™ i USA) er basert på mer enn 5 års forskning.

 

Virkningsmekanismen i det patenterte botaniske komplekset i FastTrack – Slendacor™, er dokumentert i to ulike vitenskapelige studier. Begge er publisert i anerkjente vitenskapelige tidsskrifter; Lipids in Health and Disease, og Diabetes Obesity and Metabolism (2018). Resultatene fra studiene viste en signifikant vektnedgang, og at man kan begynne å forvente resultater allerede etter 14 dager. Studiene viser en 6 ganger høyere vektreduksjon enn placebo samt 3 ganger større reduksjon av midjemål og hoftemål enn placebo.  Fast Track har ingen kjente bivirkninger. 

 

 

Innhold:

Planteekstrakter fra:
Moringa/pepperrottre (Moringa oleifera)
Murraya/karriblad (Murraya koenigii)
Gurkemeie (Curcuma longa)

Vegansk kapsel: Cellulose, vann.

Hjelpestoffer: Tricalciumphospate, magnesiumsalt av fettsyrer.

 

 

Bruksveiledning:

2 kapsler daglig. 1 kapsel morgen og 1 kapsel ettermiddag.

Skal ikke brukes av barn og unge under 18 år. 

 

Det anbefales et sammensatt kosthold med et daglig inntak på omkring 1800 kalorier og en liten gåtur daglig som en del av en effektiv slankekur.

 

Historien bak produktet FastTrack

Det ligger et omfattende og grundig arbeid bak dette nyutviklede produktet. Forskerne startet i 2011 med testing og utprøving av mer enn 200 botaniske virkestoffer på cellekulturer in vitro. Til slutt sto de igjen med tre botaniske ekstrakter i en nøye avstemt sammensetning. Dette var ekstrakter fra gurkemeierot (Curcuma longa), blad fra pepperrottre (Moringa oleifera) og blad fra karritre (Murraya koenigii). Denne unike synergistiske urtekombinasjonen er nå patentert og heter Slendacor™.

 

 

Vanlige spørsmål om FastTrack:

Hvem kan bruke FastTrack?

Voksne kvinner og menn over 18 år med overvekt og voksne kvinner og menn som ønsker å bli kvitt de siste ekstra og vanskelige kiloene, spesielt rundt magen og lårene.

 

Kan FastTrack brukes under graviditet?

Nei. FastTrack er et slankeprodukt og er derfor ikke anbefalt å bruke under graviditet, heller ikke under ammeperioden.

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Beate ( Tomasjord)

Bestilte boken "Supermat" på fredag formiddag. Allerede tirsdag formiddag hadde jeg boken i postkassen - i Nord-Norge. Helt utrolig hurtig levert fra Helseogkost.no!

Flere kundeerfaringer