Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nye produkter > Loving Earth Caramel Chocolate

Loving Earth Caramel Chocolate

80 g

kr 65,00

Antall:

Loving Earth lager økologiske, plantebaserte og klimavennlige sjokolader på fabrikken sin, som drives av solenergi. Sammen med Rainforest Foundation UK, jobber Loving Earth direkte med Asháninka samfunnet i Peru, som dyrker kakaoen som brukes i Loving Earth-sjokoladene. Dette gjøres med respekt for kultur og miljø, og støtter opp om regenererende jordbruksmetoder som maksimerer verdien i skogen i det lange løp.

 

Loving Earth Caramel Organic Chocolate består av 35% sertifisert økologisk rå kakao fra Satipo i Peru, i kombinasjon med rå cashewnøtter og kun søtet med kokosblomstnektar fra Java i Indonesia. Dette gir en nydelig karamellsmak.

  • Melkefri
  • Vegansk
  • Lav GI
  • Miljøvennlig emballasje

 

Alle Loving Earth-sjokoladene har miljøvennlig forpakning. Sjokoladeemballasjen er laget av resirkulerte papirfibre, og det lekre designet er trykket med plantebasert blekk. Den gjennomsiktige innerfolien ser ut som vanlig plast, men den er 100% plantebasert og kan komposteres.

 

 

Innhold:

Rå kakao** (35% kaldpresset kakaosmør**), fordampet kokosblomstnektar**, rå cashewnøtter*, kokos*.

*sertifisert økologisk

**sertifisert Fairtrade

 

Allergi-advarsel:

Inneholder cashewnøtter.

Kan inneholde spor av andre nøtter.

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Beate ( Tomasjord)

Bestilte boken "Supermat" på fredag formiddag. Allerede tirsdag formiddag hadde jeg boken i postkassen - i Nord-Norge. Helt utrolig hurtig levert fra Helseogkost.no!

Flere kundeerfaringer