Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nye produkter > Purasana Clean & Green D3 vitamin 90 tabletter

Purasana Clean & Green D3 vitamin 90 tabletter

Biovita bvbs (Belgia)

90 tabletter

kr 315,00

Antall:

Clean & Green er en nyutviklet serie med kosttilskudd fra Purasana som tar økologi, miljø og bærekraft på alvor. Hele serien har plantebaserte ingredienser i resirkulerbar emballasje og er økologisk sertifisert, vegansk sertifisert og kosher-sertifisert.

 

Purasana Clean & Green Vitamin D3 er et kosttilskudd med vitamin D3 fra lav. D-vitamin er viktig for mange funksjoner i kroppen. Vitamin D bidrar til vedlikehold av normal benstruktur. Dette skjer blant annet ved at D-vitamin bidrar til normalt opptak og omsetning av kalsium og fosfor, i tillegg til å opprettholde normale kalsiumverdier i blodet. D-vitamin bidrar også til vedlikehold av tennene og til normal funksjon i musklene og i immunforsvaret.

Det finnes flere typer D-vitamin. De to viktigste formene er D2 (ergokalsiferol) og D3 (kolekalsiferol). Det er vitamin D3 som dannes i huden utfra kolesterol når vi får tilstrekkelig med sollys eller tilsvarende UV-stråling. D-vitamin fra sollys er en effektiv kilde til D-vitamin, men det dannes kun når sola når høyt nok opp på himmelen. Norge ligger såpass høyt mot nord at vi kun kan få D-vitamin fra sola i sommerhalvåret. Det kan derfor være gunstig med tilskudd av D3-vitamin – spesielt i vinterhalvåret.

 

 

 

Innhold:

Akasiegummi (Acacia Seyal Delile)*, risstivelse (Oryza sativa)*, riskli (Oryza sativa)*, ris-ekstrakt (Oryza sativa)*, vitamin D3 fra lav (Cladonia rangiferina)*.

* Fra kontrollerte økologiske avlinger

 

2 tabletter (1,2 g) inneholder:

Vitamin D3 20 mcg (400% #)

# = Daglig referanseinntak for voksen person (8400kJ/2000 kcal)

 

 

Bruksveiledning:

Anbefalt dosering er 2 tabletter daglig før et måltid, sammen med tilstrekkelig væske.

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Beate ( Tomasjord)

Bestilte boken "Supermat" på fredag formiddag. Allerede tirsdag formiddag hadde jeg boken i postkassen - i Nord-Norge. Helt utrolig hurtig levert fra Helseogkost.no!

Flere kundeerfaringer