Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Om oss

Om oss

 Helse & Kost AS  startet opp på nettet i 2003. Nettbutikken har hele tiden vært en viktig del av virksomheten. Det har også informasjonssidene våre, der candida-overvekst og matintoleranse er sentrale temaer. Underveis har det også kommet inn gode råd om fruktbarhet for både kvinner og menn – og dessuten mange artikler om helse og kost generelt.

Om nettbutikken

Alle produktene i nettbutikken vår er valgt ut med omtanke - av oss. Vi er en frittstående virksomhet (vi tilhører ingen kjede). Vi har de varene du vanligvis finner i en butikk med helsekost – og i tillegg en god del andre. Vi har valgt å satse på kvalitetsprodukter fra velkjente leverandører, og vareutvalget vårt er i kontinuerlig utvikling. Alle kosttilskuddene er godkjente for salg her i Norge. Matvarene og drikkevarene er økologiske. Drikkeflaskene og matboksene er BPA-frie. Hudpleie- og hårpleieproduktene er uten parabener, og mesteparten er økologiske.

Vi er alltid opptatt av å yte god service og har kort leveringstid fordi vi har som mål å ha alle varene på lager til enhver tid. Vi håper at du liker deg i nettbutikken vår og at du får lyst til å besøke oss igjen. Du kan bruke så kort eller lang tid du vil - du er alltid først i køen hos oss.

Debio-sertifisert

Helseogkost.no er en Debio-godkjent virksomhet (k.nr 35328). Godkjenningen blir revidert årlig av Debio på vegne av Mattilsynet og gjelder lagring av økologiske produkter og omsetning av økologiske produkter via netthandel.

Informasjonsblogg

Vi har samlet en del nyttig informasjon om ulike temaer, både hentet fra bøker (se gjerne de mange boktipsene våre) og fra kurspensum. Vi har også lagt inn en del dietthandletips for deg som har candida-problemer og vil unngå sukker og gjær - og dietthandletips for deg som har matintoleranse og derfor må velge glutenfrie og/eller laktosefrie varer.

Oppskriftene

Oppskriftene på sidene våre er hovedsaklig uten sukker, gjær, melk og hvetemel – noen av dem er også helt glutenfrie. Vi håper at du blir inspirert til å prøve noen av dem!

Om firmaet

Helse & Kost AS (som eier nettbutikken Helseogkost.no) holder til noen kilometer utenfor Horten i Vestfold. De hovedansvarlige i firmaet er:

Jan Rakke-Friberg (friskvernskonsulent/helsecoach og vannrensansvarlig)

Nina Johanne Rakke-Friberg (helsekostfaghandler og helserådgiver)

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Beate ( Tomasjord)

Bestilte boken "Supermat" på fredag formiddag. Allerede tirsdag formiddag hadde jeg boken i postkassen - i Nord-Norge. Helt utrolig hurtig levert fra Helseogkost.no!

Flere kundeerfaringer