Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Diverse > Forsideprodukter > Dusjfilter AquaPro MK-808

Dusjfilter AquaPro MK-808

kr 425,00

Antall:

Klor blir brukt som desinfeksjonsmiddel av de aller fleste offentlige vannverkene. Det fjerner riktignok de skadelige bakteriene i vannet, men klor i seg selv er ikke sunt for verken huden, håret eller resten av kroppen din. Med Dusjfilter AquaPro MK-808 kan du glede deg over sunnere og renere dusjvann som ikke tørker ut verken huden eller håret.

 

Å dusje skal være en behagelig og oppfriskende opplevelse. Vannet du dusjer i skal ikke påføre huden eller håret unødvendige belastninger. Klor i dusjvannet kan virke irriterende på huden, samtidig som det også kan gi misfarging til farget hår. Har du sensitiv hud, vil du helt sikkert ha opplevd både kløe og utslett på huden når du har dusjet i klorholdig vann.

 

 

Effektivt filter

Dusjfilter AquaPro MK-808 er et kombifilter med flere ulike innebygde filtersystemer som effektivt fjerner klor, mykgjør vannet og gir det mer energi.

 

 

Innhold:

Anisotropic Ferrite Magnet, High Flow Sediment Filtration, Carbon Filtration, Activated Ceramic Ball, Calcium Sulfite, KDF.

 

 

Superenkel montering

Dusjfilter AquaPro MK-808 monteres enkelt, direkte på eksisterende dusjuttak uten bruk av verktøy: Skru dusjslangen fra blandebatteriet, sett dusjfilteret i mellom. Skru dusjslangen inn i dusjfilteret på den ene siden og fest det til blandebatteriet på den andre siden. Det tar kun noen få minutter.

Så er det bare å nyte den første klorfrie dusjen!

 

 

Varighet

Dusjfilter AquaPro MK-808 er laget for en gangs bruk og vil normalt vare i minst 6 måneder. Når du merker at vanntrykket begynner å bli betydelig mindre, er det på tide med et nytt dusjfilter.

Nytt Dusjfilter AquaPro MK-808 bestiller du her i nettbutikken www.helseogkost.no

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Beate ( Tomasjord)

Bestilte boken "Supermat" på fredag formiddag. Allerede tirsdag formiddag hadde jeg boken i postkassen - i Nord-Norge. Helt utrolig hurtig levert fra Helseogkost.no!

Flere kundeerfaringer