Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Diverse > Forsideprodukter > Lyprinol kapsler 60 stk

Lyprinol kapsler 60 stk

60 kapsler

Veil. kr 398,00
Tilbud kr 199,00

Antall:

SUPER TILBUD!

Akkurat nå har vi 50% rabatt på et parti av dette produktet.

Lagerstatus: 4 stk (oppdateres fortløpende)

God holdbarhet - alle eskene har best før dato 30.04.2020.

NB: Dette tilbudet gjelder kun så lenge det nåværende partiet rekker.

- - - - - - - -

Den unike fettsyren i Lyprinol blir utvunnet fra den spesielle grønnleppede muslingen fra New Zealand. Denne muslingen har vært brukt av New Zealands urbefolkning (maoriene) i mange århundrer. De spiste ferske muslinger som en naturlig del av sitt daglige kosthold, og kunnskapen om muslingenes gode virkning på leddene ble etter hvert spredt til nybyggerne fra den vestlige verden.

Det finnes mange forskjellige muslingarter i verden. Det er imidlertid bare fettsyreekstrakt fra New Zealands grønnleppede musling som inneholder de helt spesielle, virksomme fettsyrene.

Godt for ømme og stive ledd

En rekke internasjonale publiserte studier dokumenterer at Lyprinol har en overlegen virkning på blant annet leddene, sammenlignet med andre produkter på markedet. Mange fornøyde brukere rapporterer at Lyprinol også er gunstig for sener, samt muskler i nakke, skuldre og armer.

Gunstig mot pollenallergi og astma

Lyprinol har også vist seg å ha god effekt på lettere astmaplager og pollenallergi. Fettsyrene virker betennelseshemmende og kan dempe blodets histaminproduksjon.

Patentert og unik formel

Forskere over hele verden har vært på sporet av de spesielle fettsyrene i mange år. I begynnelsen av 80-årene fant australske forskere det de mente var det mest aktive stoffet i den grønnleppede muslingen fra New Zealand: ETA (eicosatetraensyre). Denne fettsyren har vist seg å være langt mer aktiv enn noen annen kjent fettsyre. Det tok imidlertid mer enn 15 år før de australske forskerne fant en framstillingsprosess som bevarer fettsyren fra denne muslingen i sin naturlig og aktive form. Denne metoden er nå patentert – og det er denne som brukes for å lage Lyprinol.

Muslingene som brukes for å lage Lyprinol dyrkes på farmer i Marlborough, som ligger i den nordvestlige delen av farvannet mellom New Zealands nordlige og sørlige øy. Myndighetene sørger for stadig kontroll av vannkvaliteten. Det blir testet for mulige rester av sprøytemidler som pesticider, herbicider, for tungmetaller og for algetyper som kan føre til at det kommer giftstoffer i muslingene.

Innhold:

Lyprinol produseres under farmasøytisk kontroll, noe som sikrer en høy kvalitet. Hver kapsel inneholder 50 mg fettsyreekstrakt av grønnleppet musling (Perna canaliculus).

Fettsyreekstrakten består av en unik og naturlig sammensetning av en rekke forskjellige fettsyrer – blant annet helt unike omega-3 fettsyrer, i tillegg til omega-6 og omega-9. Dessuten inneholder ekstrakten flere ulike naturlige antioksidanter fra havet. Det er denne kombinasjonen som gjør Lyprinol så spesiell.

Dosering for voksne:

2 kapsler om morgenen og 2 kapsler om kvelden (gjerne sammen med måltider) – i minimum 8 uker. Deretter kan doseringen trappes ned til et individuelt vedlikeholdsnivå. Kapslene svelges hele sammen med vann, helst i forbindelse med et måltid.

Dosering for barn 3-12 år:

3 kapsler daglig i 3 uker. Deretter kan daglig dosering redusere til 1-2 kapsler. Kapslene svelges hele sammen med vann, helst i forbindelse med et måltid.

Gravide, ammende og barn under 3 år bør ikke bruke Lyprinol uten samråd med lege eller naturterapeut.

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Beate ( Tomasjord)

Bestilte boken "Supermat" på fredag formiddag. Allerede tirsdag formiddag hadde jeg boken i postkassen - i Nord-Norge. Helt utrolig hurtig levert fra Helseogkost.no!

Flere kundeerfaringer