Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Diverse > Forsideprodukter > RAMSLIN ramsløk ekstrakt 30 ml

RAMSLIN ramsløk ekstrakt 30 ml

30 ml

Veil. kr 249,00
Tilbud kr 119,00

Antall:

Ramsløk (Allium ursinum) blir ofte kalt for Nordens hvitløk. Det er en flerårig løkplante som blir inntil 30 cm høy. Ramsløk ligger på fjerde plass på listen over verdens mest helbredende planter. Ramsløk inneholder eteriske oljer som er spesielt rike på blant annet alliin og allicin – akkurat de samme interessante virkestoffene som også finnes i hvitløk. I tillegg inneholder de unge ramsløkbladene også vitamin C og betakaroten. Dessuten er ramsløk ekstrakt magevennlig, og du får ingen spesiell kroppslukt når du har inntatt den.

 

Fersk ramsløk finnes bare ute i naturen i 20-30 dager av året. For at de aktive virkestoffene skal beholdes, må ramsløken gjøres om til flytende ekstrakt. I produktet Ramslin brukes kun bladene. Ferske blader blir sanket for hånd, og ekstrakten blir laget i løpet av få timer etter innhøstingen for å bevare alle de gode egenskapene. Løkene får bli stående i jorda for å produsere nye ramsløkblader.

 

Ramslin ramsløk ekstrakt kan virke fordelaktig ved:

- lett forhøyet kolesterol og triglyserid i blodet

- lett forhøyet blodtrykk

 

Ramsløk ekstrakt er gunstig for immunforsvaret. Den inneholder nyttige aktive virkestoffer som vitamin C og betakaroten, som gjør at den virker som en antioksidant. Den kan oppløse fett som er lagret i blodårene og kan anbefales til deg som sliter med avleiringer i blodårene. Ramsløk ekstrakt kan rett og slett forbedre hele blodomløpet. I tillegg har ramsløk ekstrakt antibakteriell virkning på grunn av det høye innholdet av allicin. Dette gjør at ramsløk ekstrakt også er fint når du trenger en opprensing i tarmfloraen.

 

 

Innhold:

Vann-etanol ekstrakt av fersk ramsløk (Allium ursinum 1:5).

 

 

Bruksveiledning:

Rist alltid flasken før bruk. Anbefalt dosering er 20 dråper 3 ganger daglig i et glass lunkent vann.

 

Med denne doseringen vil 1 flaske Ramslin vare i 10 dager.

For best effekt, anbefaler vi daglig bruk av Ramslin i minimum 1 måned (= 3 flasker), eller aller helst i 2 måneder (= 6 flasker), som en kur.

 

 

Les mer om ramsløk på nettsidene til den kjente norske botanikeren Rolv Hjelmstad

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Beate ( Tomasjord)

Bestilte boken "Supermat" på fredag formiddag. Allerede tirsdag formiddag hadde jeg boken i postkassen - i Nord-Norge. Helt utrolig hurtig levert fra Helseogkost.no!

Flere kundeerfaringer