Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Diverse > Forsideprodukter > SOS Health Sink oral spray 30 ml

SOS Health Sink oral spray 30 ml

30 ml

kr 145,00

Antall:

Sink-sprayen fra SOS Health er en innovativ, oral spray, som absorberes direkte gjennom slimhinnene i munnen til blodstrømmen. Høyere opptak, bedre effekt, skånsom mot magen. Behagelig smak – naturlig aroma fra mentol og mynte og lett søtet med stevia.

Sink inngår i mer enn 200 enzymprosesser i kroppen, som blant annet er viktig for omsetning av næringsstoffer som karbohydrater, proteiner, fett og vitamin A. Fordi sink bidrar til normal proteinsyntese (dannelse av nye proteiner), er det viktig for vedlikehold av hud, hår, negler, muskler og benstruktur. Sink opprettholder normal konsentrasjon av testosteron i blodet og har en rolle i fertilitet og reproduksjon.

Sink bidrar også til normal funksjon i immunsystemet, normal celledeling og DNA-syntese, samt antioksidantbeskyttelse av DNA, fett og proteiner. Sink er dessuten viktig for vedlikehold av normalt syn.

 

Innhold:

Renset vann, glyserol, steviaglykosider (naturlig søtningsmiddel), sinkacetat, vitamin B5 (kalsium pantotenat), naturlig aroma (mentol og spearmint – Mentha spicata), sitronsyre (surhetsregulerende middel), natriumbensoat (E211 konserveringsmiddel).

Velegnet for veganere.

Bruksveiledning:

Før første gangs bruk: Trykk ned spraypumpen 3-4 ganger. Flasken skal ikke ristes.

Sett korken på plass etter bruk. Oppbevar flasken stående.

Dersom produktet ikke brukes over lengre perioder, kan dysen bli tett. Skyll den i så fall under varmt vann for å fjerne blokkeringen.

Anbefalt dosering for voksne: Inntil 6 spraydoser pr dag.

Spray 6 spraydoser i munnen i løpet av dagen – utenom måltider. Spray under tungen eller på innsiden av kinnet.

6 spraydoser gir deg:

15 mg sink (150%*)

6 mg vitamin B5 (100%*)

* referanseverdi

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Beate ( Tomasjord)

Bestilte boken "Supermat" på fredag formiddag. Allerede tirsdag formiddag hadde jeg boken i postkassen - i Nord-Norge. Helt utrolig hurtig levert fra Helseogkost.no!

Flere kundeerfaringer