Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Diverse > Forsideprodukter > Vannrenser & vannkjøler Olivia

Vannrenser & vannkjøler Olivia

kr 1.650,00

Antall:

Med Olivia Vannrenser & vannkjøler har du alltid avkjølt, friskt og rent vann på en enkel og praktisk måte. Denne hendige, frittstående bordmodellen tar liten plass, krever lite strøm (kun 67 W), er stillegående og plasseres lett overalt hvor du vil ha godt vann tilgjengelig. Olivia Vannrenser & vannkjøler egner seg godt hjemme på kjøkkenet, på hytta, i campingvogna, i campingbilen, i bobilen eller i båten (krever 220V) – og den fungerer også godt for mindre bedrifter (opp til 5 ansatte).

 

 

Viktig betalingsinformasjon:

Legger du Vannrenser & vannkjøler Olivia i handlekurven, må du velge KORT som betalingsform (= VISA/Mastercard).

Velger du GIRO som betalingsform, vil du motta en e-post fra oss der vi opplyser om at dette produktet kun kan kjøpes mot forhåndsbetaling.

(Har du ikke VISA/Mastercard, kan du eventuelt forhåndsbetale ordresummen til bankkontoen vår – i så fall må ordrenummeret oppgis som betalingsreferanse.)

 

 

Vannrenser & vannkjøler Olivia – enkel og praktisk

Fyll på med helt vanlig springvann, la det bli renset og avkjølt, deretter er vannet forvandlet. Vannet smaker friskt og godt og er lett å drikke. Dessuten gir renset vann bedre smak på kaffe og te, og det er også ypperlig til matlagingen (koking av grønnsaker, ris, pasta, sauser, supper, fisk etc.).

 

 

Fordelene ved å drikke vann:

 - Vann er den sunneste tørstedrikken

 - Vann er helt kalorifritt

 - Vann er viktig for mange av kroppens egne prosesser

 - Vann øker konsentrasjonen og bedrer yteevnen. Hvis kroppen mister 1% vann, minsker prestasjonsevnen din med 10%

 - Vann kan motvirke trøtthet og hodepine

 - Vann er nødvendig for hudens fuktighetsbalanse. Drikker du nok vann, ser huden yngre ut

 

 

Hvorfor bør springvannet renses?

Vann har en fantastisk evne til å løse opp og ta med seg det meste. Dermed er det enkelt å forstå at vann også lett får med seg uønskede, forurensende stoffer. De kommunale vannverkene renser bort en del – men de tilsetter klor i vannet, fordi klorforbindelser virker desinfiserende. Dette kan resultere i både sjenerende lukt og smak, i tillegg er det også en del mennesker som reagerer med kløe og utslett i huden når klorinnholdet i vannet i blant blir forhøyet.

 

 

Fordelene med Vannrenser & vannkjøler Olivia:

 - Vannet er avkjølt

 - Vannet er renset for tungmetaller som jern, mangan og kobber

 - Vannet smaker friskt og rent og er derfor enklere å drikke

 - Vannet koster betydelig mindre enn flaskevann

Med Vannrenser & vannkjøler Olivia i huset vil hele familien begynne å drikke mer vann – rett og slett fordi det slukker tørsten best og fordi det smaker så friskt og godt.

 

 

Effektiv og praktisk

Vannrenser & vannkjøler Olivia har plass til 3 liter ferdigfiltrert vann (herav 1,5 liter ferdig renset og ferdig avkjølt vann), dessuten ytterligere 1,5 liter vann i påfyllingskammeret. Tips: Etterfyller du med 1,5 liter vann før beholderen av ferdigfiltrert vann er tom, vil du alltid ha nok renset og avkjølt vann.

Vannrenser & Vannkjøler Olivia har to tappekraner – en for romtemperert vann (til venstre) og en for kaldt vann (til høyre). Ved å trykke ned begge kranene samtidig får du et avkjølt vann som ikke er fullt så kaldt.

Det innebygde, blå LED-lyset gir deg også et fint nattlys, så du slipper å skru på taklyset hvis du blir tørst om natten.

 

 

Kjølesystemet

TTX™ Technology ble opprinnelig utviklet spesielt for bruk innen romfart, der det er viktig med effektive og små systemer som krever lite energi og opptar liten plass. Denne termo-elektriske teknologien har gjort det mulig å designe den kompakte, effektive og praktiske lille maskinen, som passer like godt hjemme som på arbeidsplassen.

 

 

Filtersystemet

Olivia filtersystemet består av flere lag med ulike typer av filtrering. Det første laget filtrerer partikler (grovpartikkelfilter). Det andre laget inneholder en ionebyttemasse som reduserer kalk, aluminium og tungmetaller som bly, kobber, jern og mangan. Det tredje laget består av granulert aktivt kull (GAC - Granulated Active Carbon) som reduserer innholdet av klorforbindelser og fjerner uønsket lukt, smak og farge. Det fjerde laget absorberer eventuelle rester av aktivt kull, så disse ikke kommer med i det ferdig rensede vannet.

1 filterpatron medfølger når du kjøper Vannrenser & Vannkjøler Olivia hos oss. Ved normal bruk varer filterpatronen i omkring 3 måneder før den bør byttes (etter filtrering av omkring 150 liter vann).

 

 

Spesifikasjoner:

Elektrisk spenning: 220 V

Strømforbruk: 67 W

Vekt: 2,9 kg

Mål: bredde 25 cm x dybde 25 cm x høyde 40 cm

Kapasitet – ferdig filtrert vann: 3 liter

Kapasitet – ferdig filtrert og avkjølt vann: 1,5 liter

Kapasitet – påfyllingsenhet: 1,5 liter

Lys: innebygget blått LED nattlys

Kjølesystem: TTX™ Technology

Vanntemperatur: romtemperert vann eller avkjølt vann (ca. 8 grader C)

Filtersystem: kombifilter (grovpartikkel/ionebyttermasse/granulert aktivt kull/støvfilter)

Levetid for filterpatron: 150 liter vann/ca. 3 måneder (1 filterpatron medfølger)

Fabrikasjonsgaranti: 2 år (forutsatt at garantibetingelsene i den medfølgende bruksanvisningen overholdes – ellers vil garantien ikke gjelde)

 

 

Brukerveiledning:

Norsk bruksanvisning følger med når du kjøper Vannrenser & vannkjøler Olivia. Les denne nøye før du begynner å bruke produktet. På den måten får du mest mulig ut av produktet – og feilaktig bruk unngås.

Det er viktig at sikkerhetsforskriftene følges og at filterpatronen byttes etter filtrering av 150 liter vann – eller etter omkring 3 måneder ved normal bruk.

Refill filterpatroner til Vannrenser & vannkjøler Olivia bestiller du her i nettbutikken www.helseogkost.no

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Beate ( Tomasjord)

Bestilte boken "Supermat" på fredag formiddag. Allerede tirsdag formiddag hadde jeg boken i postkassen - i Nord-Norge. Helt utrolig hurtig levert fra Helseogkost.no!

Flere kundeerfaringer