Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Erfaringer > Kundenes erfaringer

Kundenes erfaringer

Vi har veldig mange fornøyde kunder rundt omkring i hele Norge - fra lengst i sør til langt mot nord. Her har vi samlet noen av tilbakemeldingene vi har mottatt:

Grethe ( Hundhamaren)

Er ganske ny bruker av nettbutikken Helseogkost, og er kjempefornøyd! Mange nyttige og aktuelle produkter, greie priser, ingen kassakø og rask levering er flott! Veldig oversiktlig nettbutikk. Jeg kommer til å kjøpe mere her.

Anne Berit ( Dalen)

Hei. Synes denne nettbutikken var kjempefin. Jeg fikk tilsendt varene dagen etter jeg bestilte, det er veldig bra. Kommer nok til å handle mer her.

Marianne ( Steinsholt)

Jeg er kjempefornøyd med denne nettbutikken! Dere har et veldig godt utvalg av produkter. Og dessuten kommer varene raskt og rett i postkassa. Jeg anbefaler dere absolutt til alle jeg kjenner.

Elisabeth ( Hammerfest)

Tusen takk for tipset om å bruke Fenu-Max ! Jeg har alltid hatt problemer med bihulene - enten jeg er forkjølet eller ikke. Når jeg tar Fenu-Max blir nesa mi helt fin og jeg puster normalt igjen.

Anita ( Oslo)

Jeg har brukt Weleda Baby Calendula Stellekrem til begge sønnene mine. Nå er den yngste for lengst passert bleiestadiet, men vi bruker allikevel kremen i blant hvis baken skulle bli sår. Kremen er effektiv og sårheten forsvinner fort.

Wenche ( Tønsberg)

Jeg ble positivt overrasket over hvor greit det var å handle med dere. Første gangen jeg var i kontakt med dere hadde jeg også noen spørsmål, og de ble besvart kjapt og greit. Vareleveringen går fort, noe som jeg ser på som en fordel. Deilig å kunne hente varene i postkassa framfor å måtte ta en bytur. I tillegg er prisene slik at det faktisk lønner seg å handle på nett (inkl. porto).

Synnøve ( Oslo)

Nettbutikken er enkel å handle i, og varene ligger som oftest i postkassen min allerede dagen etter at jeg har bestilt. Jeg har også fått rask tilbakemelding via e-post på mine spørsmål om dosering. Jeg anbefaler ofte denne nettbutikken til andre.

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Beate ( Tomasjord)

Bestilte boken "Supermat" på fredag formiddag. Allerede tirsdag formiddag hadde jeg boken i postkassen - i Nord-Norge. Helt utrolig hurtig levert fra Helseogkost.no!

Flere kundeerfaringer