Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Erfaringer > Kundenes erfaringer

Kundenes erfaringer

Vi har veldig mange fornøyde kunder rundt omkring i hele Norge - fra lengst i sør til langt mot nord. Her har vi samlet noen av tilbakemeldingene vi har mottatt:

Maja ( Varangerbotn)

Bestiller alltid probiotika her, ettersom jeg har god effekt av ProbioZym. Nå skal jeg på ferie til utlandet, og ProbioZym må være med i kofferten. Flott nettbutikk!

Turid ( Fredrikstad)

Spennende nettbutikk med mange fine serier. Har blant annet kjøpt noen av Purity Herbs-produktene her og liker disse veldig godt. 

Stine ( Trondheim)

Endelig fant jeg en norsk nettbutikk for helsekost med et utrolig bra utvalg og kjemperask levering! Jeg bestilte på en lørdag, og onsdagen etter var varene hos meg. Jeg er kjempefornøyd, og kommer til å bruke denne nettbutikken mange flere ganger. Anbefales!

Lisbeth ( Averøy)

Jeg er veldig fornøyd med nettbutikken, og det var hurtig levering. Jeg har god erfaring med Weleda Iris Dagkrem , som raskt gjorde porene ved nesen mindre synlige, og små urenheter i huden ble borte.

Christina ( Sira)

Jeg har nå brukt Bio-Life Multi B-Stress i over 8 mnd. Hadde tidligere store problemer med håravfall. Er bare så kjempefornøyd med produktet - mister IKKE lenger håret mitt! Negler og hud har også blitt bedre.

Jan Erik ( Flekkerøy)

Har brukt Fenu-Max jevnlig, og resultatet er veldig bra!

Nina Elisabeth ( Vestby)

Jeg blir lett plaget av såre tørre øyne, blant annet på grunn av allergi. Har nå brukt Euphrasia pollendråper en stund, og de er så bra! Mye bedre enn de dråpene jeg har brukt før (fra apotek), og helt naturlige - det liker jeg. Anbefales!

Roger ( Oslo)

Weleda Tindved Hudolje er det beste hudpleieproduktet jeg vet om. Selv har jeg noe uren hud og smører et kronestykkestørrelse mengde inn i huden om kvelden. Så lar jeg det trekke inn i 15-20 minutter mens jeg ser på TV e.l. Deretter bruker jeg en frottéklut i en bolle glovarmt vann og vasker av oljen i flere omganger. Sorte prikker forsvinner, urenhetene kommer sjeldnere, og huden blir myk og ren.

Gerd ( Førde)

Eg anbefaler UTROLIG Universalsalve på det varmaste! Eg bruker den til vondt kne ("gåsefot"-betennelse), den lindrer smerte, er smertedempande på vonde punkt - for eksempel da eg fekk stor kul i hodet ved fall. Bruker også salven til såre og tørre lepper og tørre albuer. Også brukt den i ganen, ved vond tann - blei UTROLIG fort bra att! Min sønn bruker også salven på vondt kne, har dessuten prøvd salven på sår, gir god sårheling, ved at såret gror fortare. Mitt barnebarn med diabetes-kløe: blir lindret med UTROLIG-salven.

Laila ( Ørje)

Hemp pulver fungerer godt i smoothies, og de røde goji-bærene er supre til kveldssnacks, som mellommåltid og i smoothies. Rask levering og oversiktlig side!

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Beate ( Tomasjord)

Bestilte boken "Supermat" på fredag formiddag. Allerede tirsdag formiddag hadde jeg boken i postkassen - i Nord-Norge. Helt utrolig hurtig levert fra Helseogkost.no!

Flere kundeerfaringer