Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Erfaringer > Kundenes erfaringer

Kundenes erfaringer

Vi har veldig mange fornøyde kunder rundt omkring i hele Norge - fra lengst i sør til langt mot nord. Her har vi samlet noen av tilbakemeldingene vi har mottatt:

Merita ( Flekkefjord)

Synes det er supert at dere kommer med gode matoppskrifter og liste over produkter som inngår og som kan bestilles her hos Helseogkost. For øvrig en oversiktlig og flott nettbutikk!

Tom ( Sandnes)

Kjøpte Lavkarbobrødmiks her. Lavkarbo brødet var supert! Rask levering +++++

Haakon ( Åsgårdstrand)

Veldig fornøyd med varene jeg har bestilt fra dere. Rask levering og kjempeservice!

Irene ( Tangen i Hedmark)

Jeg er så glad for at jeg fant denne siden, den er utrolig bra både når det gjelder informasjon, oppskrifter og fin nettbutikk. Har fått påvist candida sopp, og har funnet veldig mye god info her.

Marina ( Hunndalen i Oppland)

Jeg er veldig fornøyd med produktene her, særlig UTROLIG salven - den bruker jeg for alt, på hele kroppen. Den salven har virkelig et helt riktig navn - den er helt UTROLIG!

Kåre ( Oslo)

Nettbutikken er både velfylt, oversiktlig og enkel å handle med. Jeg savner imidlertid den grovmalte varianten av tangmel som tidligere fantes fra Helios. Det finmalte melet som nå er tilgjengelig, er vanskeligere å innta. Ellers er jeg storfornøyd med Helse & Kost.

Frode ( Sande i Vestfold)

Etter å ha prøvd forskjellige salver for å hjelpe vår sønn med hans sprukne hud (han er atopiker), valgte vi å prøve UTROLIG Universalsalve . Resultatet reflekterer navnet - og ved jevnlig bruk er vår kjære sønn nå symptomfri og lykkelig for det. Takk for denne "utrolige" salve.

Ellis ( Fredrikstad)

Min kone har leddgikt med mye smerter, og selv har jeg slitasjegikt i begge knær. Salve ble bestilt, og spente smurte vi oss inn når den kom. Og - helt utrolig - Utrolig Universalsalve dempet smertene hos oss begge to. Nå bruker vi salven hver dag, så vi har nettopp bestilt ny boks størrelse XL. Vi anbefaler Utroligsalven på det varmeste!

Hanna ( Namsos)

Jeg bruker 3 ss kaldpresset økologisk linfrøolje i smoothie, sammen med diverse bær, soyamelk, grønt pulver, kakaopulver etc. Det er en kickstart på dagen for hele systemet. Har aldri følt meg så vel og energisk. Dessuten er det rensende og avgiftende for kroppen. Anbefales virkelig!

Åsa ( Trondheim)

Jeg er ny som kunde og opplevde en informativ nettside og rask levering av min bestilling. Positivt med kvalitetsprodukter, nyttig informasjon og enkelt å finne fram her på hjemmesiden. Dette var ikke siste gangen jeg bestiller noe her!

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Beate ( Tomasjord)

Bestilte boken "Supermat" på fredag formiddag. Allerede tirsdag formiddag hadde jeg boken i postkassen - i Nord-Norge. Helt utrolig hurtig levert fra Helseogkost.no!

Flere kundeerfaringer