Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Erfaringer > Kundenes erfaringer

Kundenes erfaringer

Vi har veldig mange fornøyde kunder rundt omkring i hele Norge - fra lengst i sør til langt mot nord. Her har vi samlet noen av tilbakemeldingene vi har mottatt:

Gunn-Kristin ( Levanger)

Weleda Citrus Dusjkrem lukter aldeles nydelig. Frisk og lett lukt. Den kremaktige konsistensen gjør at det føles veldig behagelig å vaske seg med den. Veldig fornøyd :)

Jorun ( Ridabu i Hedmark)

Langt til nærmeste ordentlige by der jeg bor. Derfor er jeg ekstra glad for at jeg finnner det jeg trenger her og at jeg får varene tilsendt raskt!

Monica ( Våle i Vestfold)

Har prøvd flere av produktene her og er meget fornøyd. God informasjon om hvert produkt, rask levering og ryddig og oversiktlig nettbutikk. Jeg har Depridix som min favorittvare. Den hjelper meg blant annet på lange bilturer og ellers i livet når jeg føler uro. Vet flere med meg som har glede av dette produktet.

Tone ( Ski)

Har brukt FiberFin (tidl. navn Hi-maize) i både proteinshake og smoothies for å redusere blodsukkerstigningen og øke fiberinnholdet, flott produkt. Superrask levering og masse flotte brosjyrer om andre produkter som var interessante for meg. Takk for flott service! Har anbefalt dere til venner.

Iris ( Frogner i Akershus)

Utrolig bra kundebehandling, skal jeg garantert handle MYE mer! Storfornøyd!

Bjørn Magne ( Os)

Har prøvd Utrolig Universal salve, og den lever virkelig opp til navnet. Fungerer på diverse plager som: Sår i munnen, munnsår, brannsår, tørr hud/lepper. Glimrende produkt som anbefales på det sterkeste!

Hege ( Limingen i Nord-Trøndelag)

Har prøvd ut økologisk kaldpresset linfrøolje for å redusere psoriasis utslett i den kalde årstiden. 2-4 spiseskjeer hver dag har en kjempepositiv effekt. Anbefales!

Kirsti ( Skaun i Sør-Trøndelag)

Kjempegla' for at dere har tatt inn Lakrisrotpulver :) Har lenge lett etter dette. Nå får jeg endelig laget lakriskuler uten sukker :)

Camilla ( Skutvik i Nordland)

Fin og oversiktlig nettbutikk med rask levering. Veldig bra med informasjon om produkter da jeg åpnet pakken.

Elsi ( Båtsfjord)

Veldig bra service og rask levering. Jeg skal anbefale nettbutikken dokkers til alle venner. Keep up the good work!

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Beate ( Tomasjord)

Bestilte boken "Supermat" på fredag formiddag. Allerede tirsdag formiddag hadde jeg boken i postkassen - i Nord-Norge. Helt utrolig hurtig levert fra Helseogkost.no!

Flere kundeerfaringer