Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nettbutikk > ABC - kjøpsvilkår > Betaling

Betaling

I nettbutikken www.helseogkost.no finnes det to valgmuligheter når det gjelder betaling.

1) KREDITTKORT = betaling med VISA eller MasterCard

Er du førstegangskunde hos oss, anbefaler vi at du velger KREDITTKORT som betalingsmetode. Det er akkurat like trygt å handle med kort hos nettbutikken www.helseogkost.no som i en hvilken som helst fysisk butikk.

 

Nettbutikken www.helseogkost.no benytter DIBS for kredittkortbetaling. Dette er et av Nordens ledende selskaper for betalingsformidling på nett. DIBS er sertifisert til å håndtere betalingstransaksjoner på høyeste sikkerhetsnivå. Alle kredittkortopplysningene dine tastes inn i et sikkert miljø kryptert med SSL (Secure Socket Layer). Dette sikrer at betalingsopplysningerne dine ikke er tilgjengelige for uvedkommende. Nettbutikken helseogkost.no kan ikke på noe tidspunkt se kredittkortopplysningene dine. Vi oppbevarer ingen kortnummer hos oss.

 

Du skal taste inn følgende opplysninger:

Kortnummeret (16 sifre preget inn i kortet på forsiden)
Utløpsmåned og utløpsår på kortet (preget inn i kortet på forsiden)
Kontrollsifre (CVV2-/CVC2-kode = de tre siste sifrene som står i signaturfeltet på baksiden av kortet)

3D Secure (Verified by VISA og MasterCard SecureCode) er den sikkerhetsløsningen som kredittkortselskapene VISA og MasterCard bruker for å identifisere kortholder ved kjøp over internett, og DIBS benytter naturligvis denne sikkerhetsteknologien.

Når du har tastet inn kortnummer, utløpsdato og kontrollsifre, må du derfor i tillegg identifisere deg, ved å bruke den samme sikkerhetsløsningen som du gjør i nettbanken din. Det er den kortutstedende banken som bestemmer hvordan denne identifiseringen skal være (BankID eller passord).

I henhold til gjeldende regler for betalingskort på internett, vil ikke pengene bli trukket fra kortet ditt før ordren din er klar til å bli sendt ut fra lageret vårt.

 

 

2) GIRO = faktura

Velger du giro, vil du motta en faktura sammen med det du bestiller. Fakturaen må innbetales innen betalingsfristen, som er 14 dager etter fakturadato.

Ved påminnelse om forfalt faktura tillegges purregebyr etter standard gjeldende satser (1. gangs purring kr 70, 2. gangs purring kr 140). Hvis fakturaen ikke innbetales etter 2. gangs purring, vil den bli oversendt til et inkassobyrå for videre innfordring.

Nettbutikken www.helseogkost.no har salgspant i de leverte produktene inntil fakturasummen inkludert eventuelt påminnelsesgebyr er betalt i sin helhet.

Velger du GIRO som betalingsform, gjør vi oppmerksom på at vi forbeholder oss retten til å avgjøre om bestillingen skal sendes i oppkrav (i så fall vil et oppkravsgebyr komme i tillegg til standard fraktbeløpet).

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Beate ( Tomasjord)

Bestilte boken "Supermat" på fredag formiddag. Allerede tirsdag formiddag hadde jeg boken i postkassen - i Nord-Norge. Helt utrolig hurtig levert fra Helseogkost.no!

Flere kundeerfaringer